CO15, Газ-детектор и анализатор на въглероден оксид (СО)

Каталожен № CO15.
CO15, Газ-детектор и анализатор на въглероден оксид (СО)
Преносим уред за откриване и измерване въглероден оксид (СО). Обхват от 0 до 999 ppm. Алармени функции - индикатор за звукова аларма ще издава непрекъснат сигнал при предварително зададено ниво на концентрацията на СО над 25 ppm. (тази стойност може да бъде променена), а дисплеят ще мига, докато нивото на CO се понижи до нормалния обхват. Доставя се в торбичка заедно с батерии, каишка за китка и ръководство за работа.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този цифров газ-детектор измерва и показва концентрации на въглероден окис (CO) между 0 и 999 части на милион (ppm). CO15 може да се използва за проверка на безопасността на въздуха в жилищни райони, уреди, услуги за отопление, вентилация, климатизация, пещи и нагреватели за гореща вода, домашни инспекции и промишлени среди, където е възможно натрупването на CO.

 

Това устройство се доставя напълно тествано и калибрирано и с правилна употреба ще осигури години на надеждно обслужване.

 

Основни характеристики и предимства

  • Регулируемо ниво на предупреждение за въглероден окис
  • Двоен дисплей
  • Електрохимичен сензор за дълъг живот
  • Звукова аларма
  • LCD дисплей с подсветка за лесно гледане в слабо осветени зони
  • Индикатор за ниска батерия
  • Автоматично изключване

 

Доставя се в торбичка заедно с батерии, каишка за китка и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Концентрация на въглероден оксид (СО)

Обхват на измерване

0 … 999 ppm

Резолюция

1 ppm

Точност

От 0 ~ 100 ppm: ± 20%

От 100 ~ 500 ppm: ± 15%

Тип на сензора

Електрохимичен

Захранване

3 бр. 1.5V „AAA“ батерии

Живот на батерията

250 часа (подсветка изключване);

35 часа (включено подсветка)

Размери

175 x 47 x 28mm

Тегло

Около 160 g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG