BT40, Барбекю термометър

Каталожен № 3510205007.
BT40, Барбекю термометър
Устройство за безжичен контрол на температурата за барбекю, грил, тиган или пещ за печене. Обхват на измерване от 0 до 250оС. Безжичен обхват до 20 m. Веднага щом поставите измервателния накрайник на сондата в храната, която ще се готви, базовата станция, свързана към сондата за измерване на температурата, започва да предава текущата температура към мобилния приемник, който показва дали желаната температура е достигната. При достигане на зададените параметри устройството издава звуков сигнал и променя цвета на дисплея. Доставя се в комплект с пробивна температурна сонда, батерии, каишка за китката и ръководство за работа.
Цена: 55,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този безжичен термометър за барбекю е задължителен за всеки амбициозен готвач на хоби, който иска да третира своите гости и приятели за перфектно приготвени месни ястия, без да се налага да прекарва цялото си време до печката или скарата.

 

Лесният за употреба BT40 може да се използва на скара, печка или във фурната. Веднага щом поставите измервателния накрайник на сондата в храната, базовата станция, свързана към сондата за измерване на температурата, започва да предава текущата температура към мобилния приемник, който показва, дали желаната степен на изпичане е постигната. Това става чрез звуков сигнал и промяна на цвета на дисплея.

 

Независимо дали е месото е говеждо, агнешко, телешко, бургери, свинско, риба, пуйка или пиле - на приемника могат да бъдат предварително избрани осем различни вида храни с до пет нива на готвене, вариращи от слабо до добре изпечено. Респективно зададените целеви температури могат да се променят по желание.

 

Хронометърът и таймерът изпълняват характеристиките на BT40 термометъра за барбекю, който благодарение на своя радиодиапазон до 20 m е идеално устройство за мобилното приложение на открито.

 

Основни характеристики и предимства

  • Интегриран помощник за готвене за 8 предварително подбрани вида месо или храна
  • Избира се до 5 нива на готвене и индивидуална целева температура
  • Акустичен сигнал и смяна на цвета на дисплея при достигане на желаната степен на донорство
  • Радиочестотен обхват до 20 m
  • Сонда за измерване от неръждаема стомана и кабел, подходящи за температури до 250°C
  • Голям и лесен за четене LCD дисплей
  • Хронометър и функция таймер
  • Ръчен приемник с магнитен държач и джобен клипс
  • Базова станция с магнитна стойка и велкро лента

 

Доставя се в комплект с пробивна температурна сонда, батерии, каишка за китката и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

температура

Обхват на измерване

0 … 250оС

Резолюция

1оС

Точност

±4%

Тип на сензора

Лесен за почистване,
радио-температурен сензор
от неръждаема стомана

Захранване

базова станция: 2 x 1,5 V AAA

приемник: 2 x 1,5 V AAA

Тегло

110 g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG