PCE-CSM 7UTC, Преносим колориметър за течности

Каталожен № PCE-CSM7UTC.
PCE-CSM 7UTC, Преносим колориметър за течности
Портативен колориметър за контрол на качеството. Черно-бяло калибриране. Възможност за избиране на различни цветови пространства избираеми, определяне на белота и разлика на цветовете спрямо референтни стойности и образци. Възможност за запазване на дънните на вътрешна памет и последващо прехвърляне на компютър. Доставя се заедно със сглобена аналитична приставка с кювета за цветен анализ на течности, пасти и прахове.
Цена: 10 160,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този цветомер е идеален измервателен уред контрол на качеството. Той позволява измерването на цвета в различни цветови пространства (CIE L*a*b* C*h, L*a*b, XYZ, RGB, L*u*v, C*H).

 

Уредът се доставя с два различни измервателни отвора (Ø4 mm и Ø8 mm) за различни приложения. След измерване на даден обект, показанието може да се използва като стандартна (референтна) стойност. Следващите измервания могат да бъдат записани като тестови (проби) и по-късно да бъдат сравнени с референтната стойност. В допълнение към отделните координати на цветовото пространство, се отчита и отклонението между показанията.

 

Колориметърът има вътрешната памет за запаметяване на до 100 референтни стойности и до 20000 проби. Измерените данни могат да се прехвърлят към компютър чрез USB и да се анализират с включения в него компютърен софтуер.

 

Колориметърът се доставя в комплект с приставка за измерване на проби от течности, пасти и прахове (PCE-CSM UTC). Приставката се състои от основна плоча, планка за подравняване на колориметъра, измервателна камера с измервателен отвор, резервоар с индикация за нивото на запълване, капак и регулираща плоча с предпазни винтове. Резервоарът се използва за поставяне на течната проба, а останалите аксесоари за закрепване на колориметъра към приставката, за да може да се извърши измерване на пробата в резервоара.

 

Цялата доставката включва освен колориметъра и приставката за измерване на течности още батерия, бял калибровъчен стандарт, компютърен софтуер, два измервателни отвора (Ø4 mm и Ø8 mm) и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Измервателни отвори

Ø 8 mm / Ø 4 mm

Геометрия на измерването

8о/d

Сензор

Силициев фотодиод

Цветни пространства

CIE L*a*b*C*h

CIE L*a*b

CIE XYZ

CIE RGB

CIE L*u*v

CIE*C*H

Белота & жълтина

Устойчивост на цветовете

Устойчивост на оцветяването

Формула за разлика в цветовете

ΔE*ab, ΔL*ab, ΔE*C*H, ΔECIE94, ΔEHunter

Източник на светлина

D65, D50, A

Тип на източника на светлина

LED

Вътрешна памет

100 стандарта, 20000 проби

Стандартно отклонение

в рамките на ΔЕ* от 0.07

Захранване

акумулаторна литиево-йонна батерия 
3.7 V при 3200 mAh

Време за зареждане

8 часа

Живот на батерията

3000 измервания

Живот на лампата

5 години, повече от 1,6 милиона измервания

Работни условия

От 0 до 40оС / от 0 до 85 % RH

Условия за съхранение

От 0 до 50оС / от 0 до 85 % RH

Размери

205 x 70 x 100 mm

Тегло

500 g

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG