DiskInterface HS Mini, Базов компютърен USB четец на логери за стерилизация

Каталожен № TS04DIHSM.
DiskInterface HS Mini, Базов компютърен USB четец на логери за стерилизация
Базов (мини) компютърен USB четец за изтегляне на данни и програмиране на някои от регистратори на данни (data loggers) на Tecnosoft, като SterilDisk, P-Micro и S-Micro. Доставя се заедно със софтуер и USB интерфейсен кабел.
Цена: 180,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

DiskInterface HS Mini е устройство (четец) за свързване към компютър и използвано за изтегляне на данни и програмиране на някои от моделите за регистрация данни в процесите на пастьоризация и стерилизация. Устройството позволява комуникацията между регистраторите на данни и нейните програми за управление, SPD, TS Manager.

 

Устройствата, които могат да бъдат свързани с този четец са:

 

DiskInterface HS Mini е много лесен за използване: логерът се поставя върху металната плоча под притискащия клип, след което чрез софтуерът се осъществява необходимия контакт, настройки или изтегляне на данните.

 

Спецификации

 

Комуникация

USB

Кабел за свързване

USB (включен в доставката)

Съвместими логери

SterilDisk

SterilDisk Probe 10

SterilDisk Probe

P-Micro 20

S-Micro 20

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG