M-COG-2, Резервен комплект за COG-2

Каталожен № M-COG-2.
M-COG-2, Резервен комплект за COG-2
Комплект за поддръжка на сензор за разтворен кислород COG-2. Състои се от три диафрагми, две опаковки по 30 ml електролит и фина шкурка. Доставя се в картонена опаковка.
Цена: 180,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този комплект се използва за поддръжка на сензора за разтворен кислород COG-2. Сондата има епокси тяло и сменяема диафрагма, в която се намират електродите (сребърен катод и цинков анод) и течен с електролит, който е изолиран от измервания разтвор посредством тефлонова мембрана.

 

Мембраната може да се почиства чрез промиване в дестилирана вода, или с много леко почистване с памучен плат с разреден алкохол.

 

Диафрагмата обаче трябва да се смени в случай на механични повреди или в случай на невъзможност за калибриране.

 

Течният електролит също трябва да се сменя в случай на изтичане, презареждане или смяна на диафрагмата.

 

За тази цел се използва този резервният комплект, който се състои се от три диафрагми, две опаковки по 30 ml електролит и фина шкурка.

 

Доставя се в картонена опаковка

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG