EPS-2, рН-Електрод за температура до 120оС

Каталожен № EPS-2.
EPS-2, рН-Електрод за температура до 120оС
Стъклен рН-електрод за измерване рН на течности от 0 до 14 рН и температура до 120оС. Стъклено тяло, гелен електролит и керамична диафрагма. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.
Цена: 480,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

 

Този комбиниран стъклен електрод е проектиран за pH измервания в течности в диапазон от 0 до 14 pH и работна температура до 120°C.

 

Електродът се отличава с нисък импеданс, кратък период на стабилизиране и добра линейност в краищата на обхвата на измерване.

 

Гелният електролит не може да се пълни отново, но е достатъчен за целия период на експлоатация. Керамичният електролитичен възел (диафрагмата) е поставен над мембраната на електрода и той позволява контакта между измерения разтвор и електролита в референтния електрод. Електродът е снабден със стъклена, полусферична мембрана.

 

Конекторът BNC-50 позволява сътрудничество с повечето налични pH-метри. Референтната полу-клетка е разделена от вътрешна електролитична диафрагма, което създава йонната бариера. Тя предотвратява дифузията на сребърните йони към референтната полу-клетка, което от своя страна ограничава вероятността от запушване на керамичната диафрагма и смущения, причинени от сулфидни и цианидни йони на измервания разтвор. Диафрагмата също така ограничава смущения, причинени от редуциращите агенти като амини, буфери, съдържащи TRIS, сулфити и др.

 

За да се запази електрода постоянно активиран, той е снабден с предпазно контейнерче, напълнено с KCl, поставено на края на електрода (контейнерчето трябва да се свали преди измерване). Това удължава живота на електрода. Специален уплътнителен пръстен предпазва от изтичане на електролит от контейнерчето. Пръстенът се затяга чрез завинтване на капачката на контейнерчето.

 

Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.

 

Спецификации

 

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

От 0 до 120оС

Нулева точка (рНЕ=0)

7,0 ±0,4рН

Материал на диафрагмата

Керамика

Материал на мембраната

Стъкло

Електролит

гел, наситен KCl

Импеданс

300 MΩ (25°C

Диаметър на тялото

12,0 ±0,5mm

Дължина на тялото

140 ±5mm

Допустимо налягане

6 bar (25°C)

Минимално потапяне

30 mm

Максимално потапяне

105 mm

Материал на тялото

Съткло

Дължина на кабела

1m

Конектор

BNC-50

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG