EPS-3Li, рН-Електрод за течности с малко вода

Каталожен № EPS-3Li.
EPS-3Li, рН-Електрод за течности с малко вода
рН-Електрод за измерване рН на течности с водно съдържание под 5 %, например нефтопродукти, екстракти на основата на вода и алкохол, растително масло, емулсионни бои и др. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Възможни са и измерванията в чиста вода. Стъклено тяло, мембрана с кръгла форма. Референтеният електролит е разтвор на литиев хлорид, който може да се презарежда чрез отвора, поставен в горната част на стъкленото тяло. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

 

Този електрод (EPS-3Li) е предназначен за измерване на pH в течности с водно съдържание под 5%. Може да се използва в нефтопродукти, екстракти на основата на вода и алкохол, растителни масла, животински течни мазнини, емулсионни бои и др. Възможни са и измерванията в чиста вода.

 

Конекторът BNC-50 позволява сътрудничество с повечето pH-метри. Стъклено тяло и мембрана с кръгла форма.

 

Референтният електролит е разтвор на литиев хлорид, който може да се презарежда през отвора, поставен в горната част на стъкленото тяло.

 

В неводна среда стандартният електролит - вода, разтвор на калиев хлорид - няма да осигури точни измервания поради високите дифузионни потенциали и високата устойчивост между неводния разтвор и електролита. Електродът е оборудван с три външни кръстовища.

 

Референтната плу-клетка е разделена от вътрешна електролитична диафрагма, което създава йонната бариера. Това предотвратява дифузията на сребърните йони към референтната клетка, което от своя страна ограничава вероятността от запушване на керамичната диафрагма и смущения, причинени от сулфидни и цианидни йони на измерения разтвор. Това също така ограничава смущения, причинени от редуциращите агенти като амини, буфери, съдържащи TRIS, сулфити и др.

 

Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.

 

Спецификации

 

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

От 0 до 70оС

Материал на диафрагмата

Керамика

Материал на мембраната

Стъкло

Електролит

Литий в етанол

Референтна полу-клетка

Ag / AgCl

Електролитен възел

трипъл, керамичен

Дължина на тялото

140 ±5mm

Минимално потапяне

30 mm

Максимално потапяне

105 mm

Материал на тялото

Съткло

Диаметър на тялото

12.0 mm ±0.5 mm

Дължина на кабела

1m

Конектор

BNC-50

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG