EPP-HF, рН-Електрод за водни разтвори на HF

Каталожен № EPP-HF.
EPP-HF, рН-Електрод за водни разтвори на HF
Комбинираният електрод за измерване pH във водни разтвори, съдържащи хлороводородна киселина (HF) не повече от 0,5 M/L. Обхват на измерване от 0 до 11 pH. Измервателната мембрана е изработена от плоско стъкло, а кръстовището, оформено с пръстен, е направено от тефлон. Доставя се с кабел 1 m и BNC конектор.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Комбинираният електрод EPP-HF е предназначен за измерване на pH във водни разтвори, съдържащи флуороводородна киселина (HF). Този електрод може да се използва за измерване на течности с концентрация на HF киселина не по-висока от 0,5 M/L.

 

Стандартните pH-електроди, изработени от стъкло, не са предназначени за измервания на течности, които съдържат флуороводородна киселина, защото HF киселината разрежда стъклото. Стъклото, използвано в EPP-HF pH електрода, позволява краткотрайни измервания при условие, че не надвишава времевите граници на потапяне на електрода в измерените разтвори. Колкото по-висока е концентрацията на HF киселина (не превишава 0,5M / l), времето на потапяне трябва да бъде по-кратко. Електродите не могат да се потапят за време, по-дълго от 2 минути.

 

Електродното стъкло издържа около 1000 измервания на течности до 25° С с време за измерване около 1 минута. Електродът не може да се зарежда повторно, което улеснява използването му. Той е изпълнен с гел електролит, което удължава живота му. Пластмасовото тяло намалява риска от спиране.

 

Измервателната мембрана е изработена от плоско стъкло, а кръстовището, оформено с пръстен, е направено от тефлон.

 

Непрекъснатата активност на мембраната се осигурява от пластмасов контейнер, напълнен с KCl разтвор. Той се поставя върху електродите и се сваля преди измерванията. Това удължава живота на електрода. За да запазите контейнера, той е оборудван с уплътнение, което се затяга чрез завинтване на гайката. Цената е много достъпна в сравнение с подобни електроди, предлагани от други компании.

 

Доставя се с кабел и BNC конектор.

 

 

Спецификации

Обхват на измерване

0 ÷ 11 pH

Температурен режим

0 ÷ 50 °C

Нулева точка

7 ±0.4 pH (in 20 °C)

Диафрагма / мембрана

тефлон / стъкло – плоска

Диаметър на тялото

12 mm ±0.5 mm

Дължина на тялото

120 mm ±5 mm

Материал на тялото

Поликарбонат

Дължина на кабела

около 1 m.

Конектор

BNC-50

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG