EPX-4uB, рН-Eлектрод за чиста вода

Каталожен № EPX4uB.
EPX-4uB, рН-Eлектрод за чиста вода
Стъклен електрод за непрекъснато измерване на pH в контейнери или резервоари с дейонизирана, дестилирана или ултра чиста вода. Монтира се в потопяемите глави: GXZ-1t, GXZ-2t и GXZ-3t, които си сътрудничат с контролери за непрекъснати измервания. Специален конектор и резба M16.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

 

Този комбиниран стъклен електрод EPX-4uB се използва за непрекъснато измерване на pH в контейнери или резервоари с течности след поставянето им в потапящите глави: GXZ-1t, GXZ-2t и GXZ-3t, които си сътрудничат с контролери за непрекъснати измервания. Електродът може да се използва и главата GXZ-3tk, която работи с преносими многофункционални измервателни уреди.

 

Специалният конектор и резбата M16, поставена в горната част на електрода, позволява да се завие в измервателната глава.

 

Моделът EPX-4UB може да се използва за измервания в дейонизирана, чиста и ултра чиста вода. Тефлоновият възел ограничава проникването на измерения разтвор в електрода и позволява добър контакт с измерената проба, което води до точни и стабилни измервания дори в ултра чиста вода. Не е необходимо да добавяте сол в течността преди измерването.

 

Измервателната мембрана е във форма на кръгла стъклена круша. Електролитът е под формата на гел и не може да се пълни повторно. Референтната половин клетка е разделена от вътрешна електролитична диафрагма, което създава йонната бариера. Тя предотвратява дифузията на сребърните йони към референтната половин клетка, което от своя страна ограничава вероятността от запушване на керамичната диафрагма и интерференция на сулфидните и цианидните йони от измерения разтвор, включително намесата на редуциращите агенти като амини, буфери, съдържащи TRIS, сулфити и др.

 

За да се запази електродът постоянно активиран, той е снабден с бутилка, напълнена с наситен KCl, който трябва да бъде свален преди измерване. Такова решение удължава живота на електрода. Специален уплътнителен пръстен предпазва от изтичане на електролит от бутилката. Пръстенът се затяга чрез завинтване на капачката на бутилката.

 

В случай на използване на електрода с индустриалните измервателни уреди от серия 801 или 804 е необходимо да използвате пред-усилвател.

 

В случай на измервания с рН-метър CP-421, пред-уселвател е необходим само за разстояние над 10м между електрода и контролера.

 

Спецификации

 

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

0 - 90оС

Нулева точка

7 ±0.3 pH

Мембрана

Стъклена, кръгло балонче

Тип на диафрагмата

тефлон

Електролит

гел, 3.3 M KCl, Ag/AgCl

Импеданс

< 120 MΏ (25oC)

Диаметър на тялото

12.0 mm ±0.5 mm

Дължина на тялото

155 mm ±5 mm

Материал на тялото

стъкло

Конектор

Chinch с M16 резба

Максимално налягане на течността

3 bar

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG