VSP-FUV, Флуоресцентен UV-VIS спектрофотометър

Каталожен № VSP-FUV.
VSP-FUV, Флуоресцентен UV-VIS спектрофотометър
UV-VIS спектрофотометър за измерване на абсорбционни и флуоресцентни спектри на различни химични и биохимични съединения. Режими на измерване: абсорбция и флуоресценция. Захранване: AC адаптер. Светлинен източник: деутерий (UV) и нажежаема жичка (VIS). Детектор: Linear CCD. Дължина на вълната: 220-850 nm. Формат на пробата: 10 х 10 mm кювета. Доставя се в калъф за носена заедно с 3 бр. сменяеми LED патрони (375 nm, 450 nm и 525 nm), 1 бр. UV флуоресцентна кювета, AC захранващ адаптер, USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 0,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този флуоресцентен/UV-VIS спектрофотометър е проектиран специално за курсове по химия на горното ниво. Уредът комбинира функционалността на флуоросцентните спектрофотометри със силата на UV/VIS спектрофотометрите и по този начин позволява на студентите лесно и точно да провеждат многобройни флуоресцентни експерименти със съединения като хининов сулфат, DAPI, GFP и триптофан.

 

Сменяемите светодиоди гарантират, че получавате точната дължина на вълната на възбуждане, необходима за вашия експеримент. За провеждането на експерименти с емисионни спектри просто прикрепете оптичното влакно на Vernier Spectrophotometer.

 

Флуоресцентният/UV-VIS спектрофотометърът се свързва директно към компютър или LabQuest. Данните могат да бъдат събирани и анализирани с помощта на Logger Pro софтуерът, така че не е необходимо учениците да се обучават на още един инструмент.

 

Доставя се в калъф за носена заедно с 3 бр. сменяеми LED патрони (375 nm, 450 nm и 525 nm), 1 бр. UV флуоресцентна кювета, AC захранващ адаптер, USB кабел и ръководство за работа.

Спецификации

 

Функции

Абсорбцията и флуоресценция

Размери

18.5 cm х 17.0 cm × 7,0 cm

Захранване

AC адаптер (включен в доставката)

Консумирана мощност

3A при стартиране, 500 mA непрекъснато

Абсорбционен светлинен източник

деутерий (UV) и с нажежаема жичка (VIS)

Емисионен светлинен източник

Сменяема LED (натоварване с 375 nm, 450 nm, 525 nm)

Детектор

Linear CCD

Дължина на вълната

220-850 nm

Интервал на дължината на върната

1 nm

Оптична резолюция

3.0 nm (при 486 nm водород линия FWHM)

Оптична точност

±2.0 nm (определено с холмиум оксид NIST стандарт)

Абсорбционна фотометрична точност

±5.0% (определено с калиев бихромат NIST стандарт)

Абсорбционен фотометричен обхват

(за най-добра точност): 0,1 - 1,0

Типично време на сканиране

~ 2 сек

формат на пробата

Кювета 10 mm х 10 mm (включена в доставката

граница на откриване

1 mg/L хинин сулфат дихидрат в 0.1М H2SO4

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG