U0141, Температурен логер с 4 външни сонди

Каталожен № U0141.
U0141, Температурен логер с 4 външни сонди
Регистратор на данни (data logger) с четири входа за включване на външни температурни сонди тип Pt1000. Измерва и записва данни за температура. Обхват на измерване от -90 до +260°C в зависимост от включените сонди. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. Доставя се заедно със заводски сертификат за калибриране, ръководство за работа и софтуер.
Цена: 580,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този регистратор на данни (data logger, U0141) е предназначен за автономни измервания и запис на температура от четири външни температурни сонди тип Pt1000 с интервал на запис на данни от през 1 s до през 24 h.

 

Това преносимо устройство може да се монтира във фиксирано положение. За да настроите логепа е необходим компютър с USB интерфейс и софтуер.

 

Това устройство е предназначено:

  • за измерване и обработка на входни данни, идващи от външни сензори за температура.
  • за откриване и регистриране на минимални и максимални стойности,
  • за показване на измерените стойности на LCD дисплей. Някои функции могат да бъдат контролирани с два бутона, разположени до дисплея (изключване и включване на устройството, деактивиране на алармената сигнализация, нулиране на минимална / максимална стойност),
  • да съхранява автономен хронологичен запис на измерените стойности във вътрешната енергонезависима памет. Стойностите, които трябва да бъдат събрани, могат да бъдат измерени в момента на запис или като средни или min / max стойности, открити по време на интервала на запис. Записването може да се извършва непрекъснато или само по време на аларма. Режимът на запис може също така да бъде настроен по избор като нецикличен за спиране при запълване на паметта или като цикличен (след запълване на паметта най-новите данни се записват върху най-старите).
  • да настроите две граници на алармената сигнализация за всяко измерване на количеството. Алармената сигнализация може да бъде реализирана визуално, по желание чрез символ, появяващ се на дисплея или чрез кратко мигане на светодиод, или акустично
  • да комуникирате с компютър чрез USB интерфейс (всички настройки на устройството, изтегляне на записани данни и онлайн наблюдение). За да комуникира, datalogger използва HID USB стандарта, който не изисква вграждане на допълнителни контролери в компютъра.

 

Цената включва:

  • U0141 устройството
  • Ръководство за работа
  • Заводски сертификат за калибриране
  • Безплатен софтуер COMET Vision

 

Съвместимите външни температурни сонди можете да разгледате, като използвате следния линк:

https://www.cometsystem.com/products/data-loggers/reg-u0141#temperature-probes

 

Спецификации

 

Измерван параметър

Температура от 1 до 4 точки

Обхват на измерване

-90 … +260°C (в зависимост от включените сонди)

Точност

±0.2°C;

±0,2 % в обхвата от +100 до +260°C

Резолюция

0.1°C

Време за реакция t90 (стъпка 20°C, скорост на въздуха 1m/s)

В зависимост от включените сонди

Работна температура на логера

-20 до +60°C

Работна температура на сондите

Зависи от включената сонда

Брой канали за външни сонди

4 бр.

Капацитет на вътрешната памет

500 000 измервания в не цикличен режим и

350 000 измервания в цикличен режим

Интервали на записване

Регулируеми от през 1s до през 24h

Обновяване на данните на екрана

Регулируемо през 1 s, 10s, 1min

Режими на записване

Не-цикличен – записването спира при запълване на паметта

Цикличен – при запълване на паметта, най-новите данни се записват върху най-старите

Вграден часовник

Година, месец, ден, час, минута, секунда

Захранване

Литиева батерия 3.6 V, размер AA

IP защита

IP67

Размери

61x93x53 mm

Тегло с батерията

130 g

Гаранция

3 години

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG