U0122, Температурен логер с 1 вътрешен и 1 външен сензор

Каталожен № U0122.
U0122, Температурен логер с 1 вътрешен и 1 външен сензор
Регистратор на данни (data logger) с един вътрешен сензор (от -30оС до +70оС) и един вход за включване на външна температурна сонда (от -90 до +260°C в зависимост от включените сонди). Измерва и записва данни за температура от две точки. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. Данните могат да бъдат прехвърлени на компютър чрез USB-C. В случай на превишени зададени граници се задейства звуков бипър и трицветен светодиоден индикатор. Доставя се заедно с батерия, заводски сертификат за калибриране, ръководство за работа и софтуер. Температурната сонда се поръчва отделно.
Цена: 460,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този регистратор на данни (U0122) е предназначен за автономни измервания и записване на температура от един вътрешен сензор и една външна температурна сонда. Интервалът за записване е регулируем от през 1 s до през 24 h.

 

Този модел позволява да се измери температурата на вътрешния сензор и една външна сонда от серията Pt1000 / E. Реакцията на температурен скок зависи от свързаната конструкция на сондата, но обикновено е много по-бърза от реакцията на вътрешния сензор. Често се използва, наред с други неща, за наблюдение на големи площи, където се намира устройство, изискващо индивидуално наблюдение. Максималната дължина на всеки проводник на сондата не трябва да надвишава 15 m. Препоръчва се използването на екранирани кабели. За поддържане на рейтинга на IP, неизползваните конектори на сондата трябва да бъдат снабдени с прикачена капачка. Батерията в устройството не може да бъде заредена.

 

Устройство може да се използва монтирано в неподвижна позиция или като преносима версия.

 

В случай на превишаване на предварително зададени от потребителя лимити, логерът задейства звукова (вграден бипър) и светлинна (свето диод) аларма.

 

Записът на измерените данни се извършва в енергонезависима електронна памет. Данните могат да се прехвърлят на компютър чрез USB-C.

 

Устройството включва проследим сертификат за калибриране с обявена метрологична проследимост на еталоните, които са базирани на изискванията на стандарт EN ISO/IEC 17025.

 

Основни характеристики и предимства

 • измерва и обработва входни данни, идващи от вътрешен и външен температурни сензори,
 • открива и регистрира минимални и максимални стойности,
 • показва измерените стойности на LCD дисплей.
 • възможност за управление на някои функции чрез два бутона, разположени до дисплея (изключване и включване на устройството, деактивиране на сигнализацията на алармата, нулиране на минималната / максималната стойност)
 • Съхранява автономен хронологичен запис на измерените стойности във вътрешна енергонезависима памет. Записаните стойности могат да бъдат измерени в момента на записване или като средни, или min/max стойности, установени по време на интервала за запис. Записването може да се извършва непрекъснато или само при аларма. Режимът за запис може да се зададе по избор като нецикличен, за да спре при запълване на паметта или като цикличен (при запълване на паметта най-новите измервания се записват върху най-старите).
 • Предварително задаване на алармени прагове за всяка измервана величина. Сигнализацията на алармата може да се осъществи визуално, по избор чрез символ, който се появява на дисплея или чрез кратко мигане на светодиод или акустично.
 • Захранва се с литиево-йонна батерия, която не може да бъде презареждана.
 • Комуникира с компютър чрез USB интерфейс (всички настройки на устройството, сваляне на записани данни и онлайн мониторинг). За да комуникира, устройството за данни използва стандарта HID USB, който не изисква допълнителни контролери, които да се вграждат в компютъра.

 

Окомплектовка

 • U0121
 • USB-C кабел
 • Ръководство за работа
 • Проследим сертификат за калибриране
 • Безплатен аналитичен софтуер COMET Vision

 

Съвместимите външни температурни сонди можете да разгледате, като използвате следния линк:

https://www.cometsystem.com/products/data-loggers/reg-u0122#temperature-probes

 

Опции

код: LP100

Стенен държател с катинар за заключване и предпазване от неконтролиран достъп.

Цена: 35,00 лв. без ДДС

 

Спецификации

 

Измерван параметър

Температура от 2 точки

Обхват на измерване

 • Вътрешен сензор: -30 … +70°C
 • Външна сонда: -90 … +260°C (в зависимост от включените сонди)

Точност

 • Вътрешен сензор: ±0.4°C
 • Външна сонда: ±0.2°C; ±0,2 % в обхвата от +100 до +260°C

Резолюция

0.1°C

Време за реакция t90 (стъпка 20°C, скорост на въздуха 1m/s)

 • Вътрешен сензор: t90 (стъпка 20°C, скорост на въздуха 1m/s) – 15 min
 • Външна сонда: В зависимост от включените сонди

Работна температура на логера

-20 до +60°C

Работна температура на сондите

Зависи от включената сонда

Брой канали за външни сонди

4 бр.

Капацитет на вътрешната памет

500 000 измервания в не цикличен режим и

350 000 измервания в цикличен режим

Интервали на записване

Регулируеми от през 1s до през 24h

Обновяване на данните на екрана

Регулируемо през 1 s, 10s, 1min

Режими на записване

Не-цикличен – записването спира при запълване на паметта

Цикличен – при запълване на паметта, най-новите данни се записват върху най-старите

Вграден часовник

Година, месец, ден, час, минута, секунда

Захранване

Литиева батерия 3.6 V, размер AA

IP защита

IP67

Размери

61x93x53 mm

Тегло с батерията

130 g

Гаранция

3 години

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG