U3120, Термо-хигрометър-логер с вътрешни сензори

Каталожен № U3120.
U3120, Термо-хигрометър-логер с вътрешни сензори
Устройство, регистратор на данни (data loffer) за измерване и записване на температура (Т) и относителна влажност (RH). Обхват на измерване за температура от -20 до +60°C и за влажност от 0 до 100% RH. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. програмируем интервал за запис от 1 s до 24 h. Доставя се заедно с батерия, ръководство за работа и софтуер.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този модел (U3120) е проектиран да измерва температурата, относителната влажност и температурата на точката на оросяване чрез вътрешен сензор. Към него  не могат да се свързват допълнителни сонди или сензори. Характеризира се с опростен и компактен дизайн и сравнително дълъг отговор на скок на температура и влажност, в сравнение с модела с външни сонди. Сензорите са разположени под решетката на предната част на устройството и са защитени с тефлоново фолио. Фолиото позволява проникване на водна пара, но не позволява проникване на вода в течното състояние.

 

Устройството е подходящо за измерване на места, където няма бърза промяна в температурата или относителната влажност и няма кондензация на водни пари. Ако се образува кондензация на водна пара вътре в блока за данни, получената вода ще остане там и може да повреди електрониката му. Устройството се поставя директно в измерваното пространство.

 

Батерията в устройството не може да бъде заредена (не е акумулаторна).

 

Този регистратор на данни е предназначен за автономни измервания и записване на температура и влажност с програмируем интервал за запис от 1 s до 24 h. Това устройство може да бъде монтирано в неподвижно положение. За да настроите логерът е необходим компютър с USB интерфейс.

 

Основни характеристики и предимства

 • Измерване и обработка на входните данни, идващи от вътрешни сензори за температура и влажност.
 • Откриване и регистриране на минимални и максимални стойности,
 • Показване на измерените стойности на LCD дисплей.
 • Някои функции могат да бъдат контролирани от два бутона, разположени до дисплея (изключване и включване на устройството, дезактивиране на алармената сигнализация, нулиране на минимална / максимална стойност),
 • Съхраняване на самостоятелен хронологичен запис на измерените стойности във вътрешна енергонезависима памет. Стойностите, които трябва да бъдат събрани, могат да бъдат измерени в момента на записване или като средни или минимални/максимални стойности, открити по време на интервала на записване. Записът може да се извърши непрекъснато или само по време на алармата. Режимът на запис може също така да бъде настроен по избор като нецикличен, за да спре при запълване на паметта или като цикличен (в този режим при запълване на паметта новите стойности ще бъдат записани върху най-старите).
 • Настройка на две граници за алармено сигнализиране за всяко измерено количество. Алармената сигнализация може да се осъществи визуално, по желание чрез символ, който се появява на дисплея, чрез кратко мигане на трицветен светодиод  или акустично (беепер)
 • Комуникация с компютър посредством USB интерфейс (всички настройки на устройството, изтегляне на записани данни и онлайн мониторинг). За да комуникира, datalogger използва HID USB стандарт, който не изисква допълнителни контролери, които да бъдат вградени в компютъра.

 

Доставя се заедно с батерии, Ръководство за работа, Проследим сертификат за калибриране и Безплатен аналитичен софтуер COMET Vision.

 

Опции:

 • MP053, USB-C 3.1 кабел, 1 метър, Цена: 20,00 лв. без ДДС
 • LP102, Магнитен държател, Цена: 10,00 лв. без ДДС
 • LP100, Стенен държател с катинар, Цена: 35,00 лв. без ДДС
 • A4203, Литиева батерия 3,6V / AA, Цена: 20,00 лв.

 

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Температура (Т)

Относителна влажност (RH)

Изчисляване параметри

Температура на точка на оросяване (DP)

Обхват на измерване

Т: --30 … +70°C

RH: 0 … 100 % RH

DP: -90 … +70°C

Точност

Т: ±0.4°C

RH: ±1.8 % RH

DP: ±1.5°C при T <25°C и RH >30 %

Резолюция

Т: 0.1°C

RH: 0,1% RH

DP: 0.1°C

Вграден часовник

Година, месец, ден, час, минута, секунда

Интервали на записване

Регулируеми от през 1s до през 24h

Обновяване на данните на екрана

Регулируемо през 1 s, 10s, 1min

Капацитет на вътрешната памет

500 000 измервания в не цикличен режим и

350 000 измервания в цикличен режим

Режими на записване

Не-цикличен – записването спира при запълване на паметта

Цикличен – при запълване на паметта, най-новите записвания се записват върху най-старите

Захранване

Литиева батерия 3.6 V; размер AA

IP защита

IP67 - защитени от влиянието на временното потапяне във вода

Размери

61x93x53

Тегло с батерията

120 g

Гаранция

3 години

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG