VT210, Термо-хигро-анемометър

Каталожен № 24736.
VT210, Термо-хигро-анемометър
Преносими многофункционален термо-хигро-анемометър, с графичен дисплей, 2 входни канали за измервателни сонди и PT100 температурни сонди, изход за PC и принтер. Функции: измерва скорост на въздуха, температура на въздуха, влажност на въздуха и дебит на въздуха. Доставя се с 2 кабела с мини-Din конектор за включване на измервателни сонди (поръчват се отделно), литиево-йонна акумулаторна батерия с USB мрежов адаптер, сертификат за калибриране и транспортен калъф. Допълнително могат да бъдат поръчани и закупени сонди за скорост на въздуха, температура и влажност на въздуха (жични или безжични), многофункционален сонди, тахометър, модул с 4 входа за включване на термодвойки, климатичен модул, софтуер и мобилен принтер.
Цена: 1 010,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този многофункционален комбиниран термо-хигро-анемометър е специално проектиран да измерва скорост, температура и дебит на въздуха. Устройството предоставя точни резултати, по-добра видимост през голям дисплей и бърз джойстик-панел за управление на уреда.

 

Уредът работи с голям брой външни сонди за измерване скорост на въздуха, например

  • крилчатата сонда диаметър Ø14 mm, която може директно да се вмъква във въздуховоди и да измерва скоростта на въздуха в границите от 0 да 25 m/s.
  • крилчатите сонди с диаметър Ø70мм или Ø100мм (жични или безжични), които откриват посоката на въздуха и имат интегриран температурен датчик с обхват до 35 m/s.

 

Уредът работи също с няколко вида сонди тип „гореща струна“, които могат да се използват за измерване на скорост, дебит и температура на въздуха във вентилационни тръби и отвори. Тези телескопични сонди могат да се използват заедно с конуси за точно определяне дебита на въздуха.

 

Стандартната доставка включва 2 кабела с мини-Din конектор за включване на измервателни сонди (поръчват се отделно), литиево-йонна акумулаторна батерия с USB мрежов адаптер, сертификат за калибриране и транспортен калъф.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Зависи от включените измервателни сонди:

  • Скорост на въздуха: m/s, fpm, km/h, mph
  • Дебит на въздуха: m3/h, cfm, l/s, m3/s
  • Температура: °C, °F
  • Относителна влажност, %RH

Обхват на измерване

Зависи от включените измервателни сонди

Входове

отгоре: 2 бр. mini-Din конектори за сонди тип SMART-2014 и IR контакт

отляво: 1 порт micro USB

Модули

Сменяеми, слот на гърба на уреда

Екран

графичен 120 х 160 пиксела, размери 50 х 67 мм. Подсветка.
Показва едновременно 6 резултата от измерването

Корпус

Удароустойчив, АВS/PC (акрилонитрил-бутадиен-стирол) и еластомер, защита IР54

Клавиатура

10-клавишна.

Захранване

Акумулаторна Li-ion батерия, живот до 65 часа

Работни условия

Инертна среда, от 0 до 50оС

Условия за съхранение

от -20 до + 80°С

Автоматично изключване

Регулируемо от 15 до 120 минути

Меню

френски, английски, холандски, немски, италиански, испански,
португалски, шведски, норвежки, фински, датски, китайски, японски

Тегло

485 g

Размери

204 х 104 х 63 mm

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG