MP210 M, Термо-манометър (±2500 Pa)

Каталожен № 24732.
MP210 M, Термо-манометър (±2500 Pa)
Преносим мулти-функционален термо-манометър за измерване налягане (от -2500 до +2500 Pa), температура, скорост и дебит на въздуха. Графичен дисплей, 2 входни канали за температурни сонди тип Pt100, изход за PC и принтер. Възможност за работа с пет сменяеми модула за измерване на налягане, един сменяем модул за измерване на температура и голямо разнообразие от сменяеми сензори, в това число крилчати сензори за скорост на въздуха, сензор тип гореща струна за скорост на въздуха, СО газ-сензор, сензор за теч на газове, тахометър, термодвойки, Pt100 и др. Доставя се в куфар, заедно един сменяем модул за налягане (MPR 2500, обхват от -2500 до +2500 Pa, 2 до 60 m/s) с един канал за термодвойки тип K/J/T/S/N, един кабел с mini-DIN конектор за включване на външните измервателни сонди, 2 броя по 1 m силеконови тръбички (черна и бяла), едан метална тръба (Ø 6 mm, дължина 100mm), литиеви акумулаторни батерии и USB захранващ адаптер и сертификат за калибриране. Други измервателни сонди, сменяеми модули за налягане, софтуер, мобилен принтер, тахометър, детектори на течове и пр. могат да се поръчват допълнително.
Цена: 1 960,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този много-функционален микроманометър е разработен за прилагане и контрол на системи за отопление, вентилация, климатизация, както и за въздушни системи за балансиране.

 

Благодарение на неговите сменяем модул за налягане, той позволява да се контролира ефективно запечатването на филтрите за климатичните системи.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Измерване на налягане, скорост и дебин на въздух
  • Сменяеми модули
  • 2 входа за Pt100 температурни сонди (от -200 до + 600°С)
  • Измерване на до 6 величини едновременно
  • Голям графичен дисплей
  • Възможност за работа с безжични сензори
  • Умна система за разпознамане на включената сонда/сензор/модул.

 

Доставяният заедно с манометъра модул за налягане, модел MPR 2500 има два никелирани бронзови конектора с Ø 6.2 mm и един вход за включване на термодвойка.

 

Измерването на налягането става чрез автоматично или ръчно зануляване и автоматично усредняване от точка до точка,

 

Измерването на скорост и дебит на въздуха може да стане чрез използване на голям избор от тръба на Пито или анемометрични сензори с възможност за избор на мерни единици, с ръчно или автоматично компенсиране на температурата, налягането и K/К2 факторите.

 

Доставя се в куфар, заедно един сменяем модул за налягане (MPR 2500, обхват от -2500 до +2500 Pa, 2 до 60 m/s) с един канал за термодвойки тип K/J/T/S/N, един кабел с mini-DIN конектор за включване на външните измервателни сонди, 2 броя по 1 m силеконови тръбички (черна и бяла), едан метална тръба (Ø 6 mm, дължина 100mm), литиеви акумулаторни батерии и USB захранващ адаптер и сертификат за калибриране.

 

Други измервателни сонди, сменяеми модули за налягане, софтуер, мобилен принтер, тахометър, детектори на течове и пр. могат да се поръчват допълнително.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG