STIR, Магнитна бъркалка

Каталожен № STIR.
STIR, Магнитна бъркалка
Комбинирана станция за разбъркване, състояща се от магнитна бъркалка и стойка. Работи ефективно с чаши с широк спектър от размери и форми на магнитни бъркалки. Регулируема скорост на разбъркване от 50 до 1250 оборота в минута. Доставя се заедно с Vernier Microstirrer, Разбъркващ магнит (4 см), 6-волтов DC захранващ адаптер, Стойка статив с височина 46 см и Ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този електрически лабораторен уред (STIR) е предназначен да се използва в лабораториите за разбъркване на течности. Станцията Stir работи с чаши и други контейнери с размер от 50 ml до 800 ml вместимост. Разбъркването се извършва посредством магнити, които могат да бъдат с най-различни размери и форма.

 

Бъркалката използва управление на скоростта със затворен контур, като по този начин улеснява фината настройка на бъркането в границите от 50 до 1250 оборота в минута.

 

Разбъркващата платформа е осветена с три хладни, бели светодиода. Светодиодите са разположени под разбъркващата платформа, за да осигурят отлично осветление на стъклен съд и течността в него.

 

Една включена в доставката сменяем 18″ стойка може да бъде прикрепена към основата на бъркалката, която се използва за монтиране на бюрета, рН-електрод или други подобни устройства.

 

Бъркалката работи или на променлив ток (през адаптер), или на четири С батерии (не са включени в доставката).

 

Доставя се заедно с Vernier Microstirrer, Разбъркващ магнит (4 см), 6-волтов DC захранващ адаптер, Стойка статив с височина 46 см и Ръководство за работа.

 

Спецификации

Максимално количество на разбъркване (mL):           800

Скорост на разбъркване (RPM):                                 50–1250 оборота в минута

Контрол на скоростта:                                                безстепенна

Материал на платформата:                                        ABS пластмаса

Диаметър на разбъркващата платформа (cm):          10

Тегло, без батерии (g):                                               460

Работни условия (° C):                                               0–60оС

0-90 % влага

Захранване:                                                               6-волтов променливотоков адаптер

4 бр. C батерии за сухи клетки

Категория на инсталация:                                          II

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG