PCT-230, Доматен почвен тест-кит за pH, N, P и K

Каталожен № 1610CS.
PCT-230, Доматен почвен тест-кит за pH, N, P и K
Ръчен преносим тест-кит за определяне на рН, азот (N), фосфор (P) и калий (K). Специално разработен за отглеждане на домати. Доставя се заедно с четири кодирани цветни епруветки с по една капсули с реагенти за общо 4 теста и ръководство за работа.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този комплект за тестване на почвата Rapitest е предназначен за измерване на рН, азот, фосфор и калий. Той е специално разработен за отглеждане на домати.

 

В основата на системата са 4 патентовани, специално проектирани устройства за тестване, наречени „цветни сравнители“. По един за рН, азот, фосфор и калий. Всеки компаратор има подвижна цветна диаграма на филма и цветно покритие. Капсулите за всеки тест също са цветно кодирани. Включени са 4 теста X 1 за всеки отделен показател.

 

Подготовката на пробите за анализ и самият анализ става лесно, без да са необходими някакви специални умения.

 

След това почвената проба се прехвърля в съответната епруветка, добавя са съответната капсула с реагент, залива се до марката с дестилирана вода, оставя се известно време, след което епруветката се сравнява със съответния „цветен сравнител“ за отчитане на резултата.

 

Кодовете за цвят са както следва:

  • Зелен = рН - определя киселинност / алкалност на почвата
  • Лилав = Азот - определя нивото на нитрати (NO3)
  • Син = Фосфор - определя нивото на фосфорен оксид (P2O5)
  • Оранжев = Калий - определя нивото на калиев оксид (K2O)

 

Комплектът включва общо 4 капсули (4 теста) съответно 1 капсула за измерване на рН и 1 капсули за измерване на азот, 1 капсули за измерване на фосфор, 1 капсули за измерване на калий, 4 „цветни сравнители“ и ръководство за работа.

 

Консумативи

16019

Резервни капсули за цифров комплект за тестване на почвата (1605).

Общо 40 теста (10 теста за рН, 10 теста за азот, 10 теста за фосфор и 10 теста за калий).

 

Цена: 55,00 лв. без ДДС

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG