GR-105k, ORP-Измервателна глава

Каталожен № GR-105k.
GR-105k, ORP-Измервателна глава
Специализирана измервателна глава за мултифункционалния CX-105 метър и базовия рН-метър CP-105. Обхват на измерване ±2000 mV. Доставя се със специализиран конектор и 1 метър кабел.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Тази измервателната глава GR-105k е проектирана за сътрудничество с pH-метри от серия 105. (мултифункционалния измервател CX-105и базовия рН-метър CP-105).

 

Измервателната глава GR-105k е предназначена за редокс измервания (mV / ORP) във водни разтвори.

 

Електродът се състои от измервателни и референтни полу-клетки. Измервателната част е спирала от платинена жица, поставена в края на електрода, чийто потенциал зависи от окислително-редукционния баланс в измерения разтвор. Референтната част е Ag/AgCl в KCl разтвор, наситен със сребърен хлорид. Контакт с пробата се осигурява от керамична диафрагма (съединение). Стъкленото тяло на електрода е оборудвано с отвор за пълнене.

 

Типичните приложения, в които се използва електрода, са: контролиране на ORP при химическо или биологично третиране на битови канализационни и отпадни промишлени води, измерване на качеството на повърхностните води, измервания на процеси на ферментация, басейни и др.

 

Доставя се със специализиран конектор и 1 метър кабел.

 

Спецификации

Обхват на измерване

±2000 mV

Температурен обхват

5 ÷ 80 °C

Тип на клетката

Платина

Референтна клетка

Ag/AgCl

Референтен разтвор

3.5 M KCl + AgCl

Материал на диафрагмата

Керамика

Диаметър на тялото

12.0 ±0.5 mm

Дължина на тялото

140 mm

Минимална дълбочина на потапяне

30 mm

Максимална дълбочина на потапяне

120 mm

Материал на тялото

Стъкло

Дължина на кабела

около 1 m

Конектор

Специален за измерватели от 105 серията

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG