GXZ-3tk, pH/EC/O2/T - Измервателна глава

Каталожен № GXZ-3tk.
GXZ-3tk, pH/EC/O2/T - Измервателна глава
Мулти-параметрична глава за едновременно измерване на pH, проводимост (EC), разтворен кислород (O2) и температура (T). Главата използва сменяеми електроди и сензори (с изключение на сензора за температура, който е вграден постоянно). Предназначена е за работа с преносимите многофункционални измервателни уреди: CX-401, CX-461, CX-601 и CX-705. Доставя се с кабел 4 метра и много пинов конектор.
Цена: 790,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Тази мулти-параметрична измервателна глава (GXZ-3tk) е предназначена да измерва едновременно няколко параметъра и да работи съвместно с мултифункционалните уреди от типа CX-401, CX-461, CX-601 и CX-705.

 

Многопараметричната глава, като стандарт, е оборудвана с:

  • EPP-1B, pH-Електрод, гел напълнен: 0 ~ 14 pH
  • ECF-1, Клетка за проводимост на разтвори: 0 ~ 400 mS/cm,
  • COG-1B галваничен сензор за кислород: 0 ~ 60 mg/L
  • CT2B-121, сонда за температура от неръждаема стомана със сензор Pt-1000B: 0 ~ 100oC

 

В зависимост от условията и вида на измерваните течности, типът на електродите, сензорите и клетките може да бъде променен.

 

Стандартно главата може да е оборудвана с до 5-метров кабел, снабден с един много пинов конектор или с отделни BNC конектори.

 

В случай на измервания с по-малко от три сензора (електроди) неизползваният щепсел може да бъде затворен със специална капачка. Периодичното калибриране може да се извърши без изключване на електродите, като се използва плексигласен капак, поставен в долната част на главата, изпълнен със стандартен или буферен разтвор. Капакът се използва и за периодично почистване на електродите.

 

Многофункционалната измервателна глава позволява едновременно измерване на няколко функции и улеснява полевата работа, като ограничава проблемите с отделни кабели за всеки сензор и електрод. Устойчивият корпус предпазва всички сензори и електроди на измервателните клетки срещу механични повреди. В зависимост от версията главата може да бъде свързана с измервателния уред с използване на отделни BNC конектори или с един много пинов конектор.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG