AWM-116, Уред за измерване на белота

Каталожен № AWM-116.
AWM-116, Уред за измерване на белота
Преносим уред за директно измерване степента на белота на предмети или прахове. Може да се използва при измерване на белотата на печат и боядисан на текстил, боя, химически строителни материали, хартия, дъска, пластмасови изделия, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, перилни препарати, козметика и други вещества. Доставя се в куфарче, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим уред е предназначен да измерва степента на белота на широка гама от продукти, като текстилни материали, бои, химически строителни материали, картон, пластмаса, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, прах за пране, козметика и други вещества. Състои се от източник на светлина, оптична система и система за обработва данни с формула за изчисление на белотата спрямо синя светлина R457.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Директно измерва степента на белота на предмет с плоска повърхност или прахове.
  • Може да се използва при текстилния печат и боядисване, бои, химически строителни материали, картон, пластмаса, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, прах за пране, козметика и други вещества.
  • Състои се от източник на светлина, оптична система, система за откриване, система за обработване на данни и информационна система за изчисление на белотата спрямо синя светлина R457.
  • Дизайнът на оптичния път е добър, включително филтърна система с корекция, при  която белотата може да бъде отразена количествено.
  • Измерванията могат да се правят след лесно калибриране спрямо стандар
  • Възможност за запаметяване на 254 групи данни от измервания.
  • Опция за USB изход за данни, за да се свърже с компютър.
  • Опция за избор на изходни данни за Bluetooth.

 

Осветителното тяло на уреда е светодиоден индикатор с 457nm, отговарящ на изискването за източник на светлина в Националния регламент за измерване на белота. Измерването се извършва на принципа на фотоелектричния ефект, при който дифузно отразената енергийната стойност от повърхността на пробата се получава от оптично клетката. След това, стойността се усилва от високо прецизна система и автоматично настройване на нулата на усилвателя. След обработка на данните, стойността за белота на пробата се показва на цифровия дисплей.

 

Доставя се в куфар, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват на измерване

0 … 120

Резолюция

0,1

Осветяване

45/0

Източник на светлина

LED 457 nm

Формула за белота

Спрямо синя светлина WB = R457

Бленда

≤15mm

Отклонение от нулата

≤0.1

Стабилност на дисплея

≤0.5

Повторяемост

≤0.1

Работни условия

0 ~ 40℃, Влажност: <85% RH

Захранване

4x1.5v AAA батерии

Размери

Измервател: 136x44x78 mm 

Сензор: Φ44x55 mm

Тегло

200 g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG