SC-10, Преносим колориметър

Каталожен № SC10.
SC-10, Преносим колориметър
Колориметър за измерване цвета на пластмаса, боядисани повърхности, обшивки, коли, печатни материали и др. Обхват на измерване L* от 1 до 100. Възможност за показване на резултатите в различни цветни пространство (L*a*b*, L*c*h*, ΔE*ab, XYZ, RGB) и разликата в цветовете (Δ(L*a*b) и Δ(L*C*h)). Висока точност на измерване и стабилна работа. USB интерфейс. 2.4” цветен екран. Доставя се в куфарче, заедно с бял е чер стандарт, USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.
Цена: 930,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим колориметър представлява нова продуктова линия за измерване на промяната на цвета. Той впечатлява със своята стабилна функционалност, висока прецизност и факта и мобилност (може да работи с батерии и чрез захранване от мрежата).

 

Уредът е в състояние незабавно и точно да измери цвета и цветовите разлики между два цвята на един и същ материал. Измервателният уред може да се използва за точно представяне на цветовите разлики между различните цветове, като например стойностите Δ(L*a*b), Δ(L*C*h).

 

Процедурата на измерване включва най-напред измерване на таргет цвета (референтния целеви цвят) и след това измерване на цвета на пробата (изпитвания цвят). В резултат от измерването на екрана на уреда се показват всички измервания, включително разликата между целевия и тестовия цвят.

 

Колориметърът позволява калибриране спрямо бял и черен стандарт.

 

Инструментът е предназначен основно за цветен анализ на облицовки, други конструкции, сгради и интериорен дизайн. Освен това, той служи като инструмент за хора, на които е възложено да се занимават с пластмаса, цветове и други задачи за проектиране.

 

Основни характеристики и предимства

  • 2.4” цветен екран.
  • Подходящ за вътрешна, външна оценка на цветовете и контрол на данните.
  • Висока точност на измерване и стабилна работа.
  • Компютърна програма за визуализация на някои от параметрите на измерване.
  • USB интерфейс

 

Доставя се в куфарче, заедно с бял е черен стандарт, USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.

 

Спецификации

Точност

Стандартно отклонение: в рамките на ΔE*ab*: <0.1

Обхват на измерване

L*: 1 … 100

Система за осветяване

8/d (8° дифузно осветление), включен огледален компонент (SCI)

Източник за осветяване

LED

Условия на измерване

Стандартен наблюдател CIE 10°; CIE D65 източник на светлина

Време за измерване

Около 0,5 s

Корекция

Спрямо бял и черен стандарт

Вътрешна памет

10 проби и 100 групи данни за всяка проба

Стойности показвани на екрана

Цветни стойности: L*a*b*, L*c*h*, ΔE*ab, XYZ,

Относителни RGB стойности

Разлика в цветовете: Δ(L*a*b), Δ(L*C*h)

Интерфейс

USB2.0 (принтер, опция)

Отвор за измерване

Ø8mm

Захранване

4 батерии с размер AA или DC 5V адаптер

Размери

77 x 86 x 210 mm

Тегло

550 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG