GDX-FPH, Go Direct Плосък tris-съвместим рН-електрод

Каталожен № GDX-FPH.
GDX-FPH, Go Direct Плосък tris-съвместим рН-електрод
Безжичен (Bluetooth®) и жичен (USB) иновативен плосък рН-електрод за измерване и следене на рН (киселинност / основност). Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Използва се за измерване pH на малки проби от разтвори, меки или полутвърди продукти, като храна, почва, плочи от агарен гел, меса, тесто за хляб и др. подобни проби, включително влажни меки и твърди повърхности. Електродът също е идеален за измерване на кожа, емулсии, хартия и пр. Свързва се безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.). Събирането на данни, техния обмен и анализ става с Graphical Analysis™ 4 app - безплатно програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този Go Direct Tris-Compatible Flat pH Sensorе много универсален сензор. Тъй като стъклената мембрана е плоска вместо обла, тя е по-издръжлива, лесна за почистване и позволява измервания на плоска повърхност или по-малки размери на пробата. Той има запечатан, запълнен с гел, електрод с двойно съединение, което го прави съвместим с Tris буфери и разтвори, съдържащи протеини или сулфиди. Формата на плоско стъкло също го прави полезен за измерване на pH на полутвърди вещества, като хранителни или почвени суспензии.

 

рН-електродът може да се използва в следните експерименти:

 

Области на приложение

Използва се за измерване pH на малки проби от разтвори, меки или полутвърди продукти, като храна, почва, плочи от агарен гел, меса, тесто за хляб и др. подобни проби, включително влажни меки и твърди повърхности. Електродът е идеален за измерване на кожа, емулсии, хартия и пр.

 

Този сензор се състои от рН електрод, свързан към усилвателя Go Direct Electrode Amplifier чрез BNC конектор. Този дизайн позволява Go Direct Electrode Amplifier да се използва и с други Vernier електроди, като Flat рН електрод, ORP електрод, ISE електроди или електроди на други производители, които имат стандартен BNC конектор.

 

Go Direct Tris-Compatible Flat pH Sensorе се захранва с акумулаторна батерия, която предлага дълъг живот и осигурява постоянна готовност за работа. Капацитетът на батерията може да бъде видяна по всяко време като се използва безплатния Graphical Analysis™ 4 app. Ако батерията се изтощи, просто свържете сензора към кабела за зареждане и уредът ще бъде отново готов за работа (по време на зареждане, събирането на данни не се прекъсва).

 

Graphical Analysis™ 4 app е новото свободно програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ за събиране, обмен и анализ на данни от датчици и сензори на Vernier.

 

Жична или безжична-гъвкавост при избора:

Go Direct станцията се свързва директно към вашето мобилно устройство, Chromebook, или компютър с помощта на нашия безплатен  Graphical Analysis™ 4 app. Не е необходимо допълнително оборудване или софтуер. Go Direct устройствата могат да бъдат използвани чрез жична USB или безжично Bluetooth връзка. Това ви дава възможност да изберете най-доброто решение за вашата класна стая или лаборатория.

 

Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват на измерване

0 … 14 рН
(с някои ограничения за натрий съдържащи разтвори
в диапазони по-големи от pH 12 поради
по-плътно стъкло и по-високи стойности на импеданса)

Тип на електрода

Двойно съединение, запечатано, напълнено с гел,
Ag / AgCl еталон, корпус от поликарбонат

Мембрана

Плоско стъкло

Работна температура

От 0 до 100оС

Размери

Диаметър 12 mm

Съхраняващ разтвор

рН-4 / разтвор калиев хлорид (10 г калиев хлорид
в 100 мл буфер рН 4-разтвор)

Импеданс

~20 kΩ при 25ºC

Време за реакция

98% от крайния резултат в рамките на 30s при 25ºC

Комуникация

Безжична: Bluetooth

Жична: USB

Видео

Видео2

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG