GPH-BNC, Стъклен рН-електрод (Vernier)

Каталожен № GPH-BNC.
GPH-BNC, Стъклен рН-електрод (Vernier)
Висококачествен pH електрод със стъклено тяло, който може да се използва в неводни разтвори и разтвори, които съдържат органични разтворители, силни киселини или силни основи. Електродът има запечатан, гел-напълнен Ag-AgCl комбиниран референтен електрод и използва BNC конектор. Той е проектиран да се използва с усилвател Electrode Amplifier (код на поръчка EA-BTA) или безжичния усилвател Go Direct® Electrode Amplifier (код на поръчка GDX-EA) за извършване на измервания в диапазона на pH от 0 до 14. Доставя се заедно с кабел и BNC конектор, предпазна капачка с разтвор за съхранение на pH-електрода и ръководство за употреба.
Цена: 235,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този високо-качествен стъклен pH електрод (GPH-BNC) може да се използва за измерване рН на не-водни разтвори и на разтвори, които съдържат органични разтворители, силни киселини е силни основи.

 

Електродът е Ag-AgCl гел-напълнен, комбиниран с референтен електрод и BNC конектор, което дава възможност да бъде използван с голямо разнообразие от лабораторни и полеви рН-метри.

 

Основното му предназначение си остава, обаче да бъде използван с Vernier интерфейси, за които се изисква Electrode Amplifier.

 

GPH-BNC е съвместим също и с Go Direct® Electrode Amplifier.

 

Доставя се заедно с кабел и BNC конектор, предпазна капачка с разтвор за съхранение на pH-електрода и ръководство за употреба.

 

Спецификации

pH обхват: 0–14

Тип: Стъклен вал, запечатан комбиниран електрод с референт Ag/AgCl

Температурен диапазон: 0–80°C (показанията не са компенсирани)

Точност

  • ± 0,2 pH стойности (фабрично калибриране)
  • ± 0,05 pH единици (калибриране на потребителя)

Време за реакция:

  • 2 s (до 90% от пълното отчитане във воден буфер)
  • 5 s (до 90% от пълното отчитане в 50% ацетонитрил)

Диаметър на вала: 12 mm OD

Материал на вала: стъкло

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG