ORP-BNC, Пластмасов ORP-Електрод

Каталожен № ORP-BNC.
ORP-BNC, Пластмасов ORP-Електрод
Пластмасов ORP-електрод. Обхват на измерване от -450 до +1100 mV. Съвместим с ORP-метри, които имат стандартен BNC конектор. Може да се използва за измерване на окислителната способност на хлора в басейните или за определяне кога е достигнат еквивалентния пункт при окислително-редукционни реакции. Доставя се с кабел и BNC конектор.
Цена: 150,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този ORP-електрод (ORP-BNC) е предназначен да измерва способността на разтвори, които действат като окислително-редукционни агенти, например окислителната способност на хлора в басейните или да определите кога е достигната точка на еквивалентност при реакция на редукция на окисляване.

 

Електродът има два компонента: измервателна половин клетка, състояща се от платинен метал, потопен в разтвора, в който протича редокс-реакцията, и референтна половин клетка (запечатана и гел-напълнена с Ag/AgCl).

 

Vernier ORP електродът може да измерва редокс потенциал в диапазона от –450 до +1100 mV. Показанията в положителната област от този диапазон показват наличие в пробата на силно окисляващо средство, докато показанията в отрицателния участък показват силно редуциращо средство.

 

ORP електродът може да се използва също така за извършване на потенциометрично титруване. Това е доста често срещан експеримент в часовете по химия или в колежите по обща химия.

 

Доставя се с кабел и BNC конектор

 

Спецификации

Обхват на измерване: -450 до +1100 mV

Тип: Запечатано, напълнено с гел, епоксидно тяло, Ag/AgCl разтвор

Разтвор за съхранение: pH-4 / KCl разтвор (10 g KCl в 100 ml буфер pH-4 разтвор)

Кабел: 1-метров коаксиален кабел с BNC конектор

ORP елемент: 99% чиста платинена лента, запечатана върху стъклено стъбло

Работна температура: 0-60ºC

Импеданс: ~ 20 kΩ при 25ºC

Диаметър на тялото: 12 мм

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG