U2422-5, Datalogger с външна сонда за CO2 (0-5%)

Каталожен № U2422-5.
U2422-5, Datalogger с външна сонда за CO2 (0-5%)
Преносим и стационарен регистратор (datalogger) за измерване на концентрацията на въглероден диоксид в атмосферата. Измерването се извършва с външна сонда по избор за концентрации на CO2 от 0 до 50000ppm. Едновременно измерване на атмосферното налягане с вграден сензор. В случай на превишени зададени граници алармите се индицират светлинно (LED) или акустично чрез вграден бипър. Измерените концентрации са записват в енергонезависима електронна памет. Данните могат да бъдат прехвърлени на компютър чрез USB-C интерфейсен кабел. Доставя се със софтуер, заводски сертификат за калибриране, декларация за съответствие и ръководство за работа. Външните сонди за СО2 се избират и поръчват отделно.
Цена: 560,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този регистратор на данни (U2422) е предназначен за автономни измерване и записване на концентрацията на въглероден диоксид (CO2) с регулируем интервал на запис на данни. Това устройство може да се използва, като преносимо такова или да се монтира във фиксирано положение. За да настроите datalogger, е необходим компютър с USB интерфейс.

 

Това устройство позволява:

  • измерване и обработка на входни данни, идващи от вътрешни или външни сензори.
  • откриване и регистриране на минимални и максимални стойности
  • показване на измерените стойности на LCD дисплей. Някои функции могат да бъдат контролирани с двата бутона, разположени до дисплея (изключване и включване на устройството, деактивиране на алармената сигнализация, нулиране на максимална стойност)
  • да съхранява автономен хронологичен запис на измерените стойности във вътрешната енергонезависима памет. Стойностите, които трябва да бъдат събрани, могат да бъдат измерени в момента на запис или като средни или min/max стойности, открити по време на интервала на запис. Записването може да се извършва непрекъснато или само по време на аларма. Режимът на запис може също така да бъде настроен по избор като нецикличен (записването спира след запълване на паметта) или като цикличен (при запълване на паметта, най-новите записи се записват върху най-старите).
  • да настроите две граници на алармената сигнализация за всеки измерван параметър. Алармената сигнализация може да бъде реализирана визуално, по желание чрез символ, появяващ се на дисплея или чрез кратко мигане на светодиод, или акустично
  • да комуникирате с компютър чрез USB интерфейс (всички настройки на устройството, изтегляне на записани данни и онлайн наблюдение). За да комуникира, datalogger използва HID USB стандарта, който не изисква вграждане на допълнителни контролери в компютъра.

 

Външните CO2 сензори се захранват от вътрешен Li-Ion Accupack, който може да се зарежда с помощта на конвенционално USB зарядно. В режим на измерване този модел има значително по-кратък живот на батерията от моделите без измерване на концентрацията на CO2. Поради тази причина измерването на концентрацията на CO2 не се извършва толкова често, колкото измерването на други променливи. По подразбиране това е 2 минути с възможност за удължаване до 10 минути (опцията е налична в софтуера COMET Vision).

 

Освен измерването на концентрацията на CO2 този модел позволява да се измери барометричното налягане от вътрешния сензор. Барометричното налягане може да бъде измерено като абсолютно или преизчислено спрямо морското равнище.

 

Доставя се със софтуер, заводски сертификат за калибриране, декларация за съответствие и ръководство за работа.

Външните сонди за СО2 се избират и поръчват отделно

 

Спецификации

Измервани параметри

Барометрично налягане (P)

Въглероден диоксид (CO2)

Обхват на измерване

Барометрично налягане (P): 700 hPa … 1100 hPa

Въглероден диоксид (CO2):

  • Сонда CO2R5-x: 0 … 5 % (0 … 50000 ppm)

Точност

Барометрично налягане (P): ±1.3 hPa при 23°C

Въглероден диоксид (CO2):

  • Сонда CO2R5-x: ±(1,5 % от обхвата +2% от измереното)

Резолюция

Барометрично налягане (P): 1 hPa

Въглероден диоксид (CO2): 1 ppm

Работна температура

От -20 до +60°C

Вътрешна памет

500000 записа в не-цикличен режим;
350000 записа в цикличен режим

Интервали на записване

Регулируеми от през 10 сек. до през 24 часа

Показване на алармени стойности

Регулируемо от през 1 сек., 10 сек. или 1 мин.

Режими на записване

Не-цикличен: след запълване на паметта записването спира
Цикличен: след запълване на паметта най-новите записи се записват върху най-сторите

Вътрешен часовник

година, високосна година, месец, ден, час, минута, секунда

Захранване

батерия SONY LiIon 5200mAh

Защита

IP54

Размери

61 x 93 x 53 mm

Тегло

260 g

Гаранция

36 месеца

Външни СО2 сонди

Сензор за концентрация на CO2 за Datalogger U2422 или Multilogger M1440. Високоточен капацитивен полимерен сензор с отлична дългосрочна калибрираща стабилност и максимална точност. Силно устойчив на замърсяване. Предлага работа без поддръжка и изключителна дългосрочна стабилност.

 

Код

Дължина на кабела

Цена, лв.
без ДДС

1

SN253_UWP001-1

1 m

1505,00 лв.

2

SN253_UWP001-2

2 m

1515,00 лв.

3

SN253_UWP001-2

4 m

1525,00 лв.

 

Сондата се свързва към удължителния кабел (1, 2 или 4 m) чрез голям ELKA конектор и към логера чрез един малък ELKA конектор.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG