U8410, Datalogger за CO2 (0-0,5%)

Каталожен № U8410.
U8410, Datalogger за CO2 (0-0,5%)
Преносим и стационарен регистратор (datalogger) за измерване на концентрацията на въглероден диоксид в атмосферата. Измерването се извършва с вътрешен сензор за CO2 от 0 до 5000 ppm. В случай на превишени зададени граници алармите се индицират светлинно (LED) или акустично чрез вграден бипър. Измерените концентрации са записват в енергонезависима електронна памет. Данните могат да бъдат прехвърлени на компютър чрез USB-C интерфейсен кабел. Доставя се със софтуер, заводски сертификат за калибриране, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 720,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този модел (U8410) е проектиран да измерва концентрацията на CO2 във въздуха чрез вътрешен сензор. Не могат да бъдат свързани допълнителни сонди или сензори. Характеризира се с опростен и компактен дизайн и сравнително дълъг отговор на измерените количества, в сравнение с модела с външни сонди. Сензорът е разположен под решетката отстрани на устройството. Устройството се поставя директно в измерваното пространство. Accupack в устройството може да се зарежда. В режим на батерията този модел има значително по-кратък живот на батерията от моделите без измерване на концентрацията на CO2. Поради тази причина измерването на концентрацията на CO2 не се извършва толкова често, колкото измерването на други променливи. По подразбиране това е 2 минути с възможност за удължаване до 10 минути (опцията е налична в софтуера COMET Vision).

Поради ниската защита на IP20, това устройство не е подходящо за прашни или водни зони.

 

Това устройство позволява:

  • измерване и обработка на входни данни, идващи от вътрешни или външни сензори.
  • откриване и регистриране на минимални и максимални стойности
  • показване на измерените стойности на LCD дисплей. Някои функции могат да бъдат контролирани с двата бутона, разположени до дисплея (изключване и включване на устройството, деактивиране на алармената сигнализация, нулиране на максимална стойност)
  • да съхранява автономен хронологичен запис на измерените стойности във вътрешната енергонезависима памет. Стойностите, които трябва да бъдат събрани, могат да бъдат измерени в момента на запис или като средни или min/max стойности, открити по време на интервала на запис. Записването може да се извършва непрекъснато или само по време на аларма. Режимът на запис може също така да бъде настроен по избор като нецикличен (записването спира след запълване на паметта) или като цикличен (при запълване на паметта, най-новите записи се записват върху най-старите).
  • да настроите две граници на алармената сигнализация за всеки измерван параметър. Алармената сигнализация може да бъде реализирана визуално, по желание чрез символ, появяващ се на дисплея или чрез кратко мигане на светодиод, или акустично
  • да комуникирате с компютър чрез USB интерфейс (всички настройки на устройството, изтегляне на записани данни и онлайн наблюдение). За да комуникира, datalogger използва HID USB стандарта, който не изисква вграждане на допълнителни контролери в компютъра.

 

Доставя се със софтуер, заводски сертификат за калибриране, декларация за съответствие и ръководство за работа.

 

Спецификации

Измервани параметри

Въглероден диоксид (CO2)

Обхват на измерване

0 … 0,5 % (0 … 5000 ppm)

Точност

±(50ppm +3% от отчетеното) при 25°C и 1013hPa

Резолюция

1 ppm

Работна температура

От -20 до +60°C

Вътрешна памет

500000 записа в не-цикличен режим;
350000 записа в цикличен режим

Интервали на записване

Регулируеми от през 10 сек. до през 24 часа

Показване на алармени стойности

Регулируемо от през 1 сек., 10 сек. или 1 мин.

Режими на записване

Не-цикличен: след запълване на паметта записването спира
Цикличен: след запълване на паметта най-новите записи се записват върху най-сторите

Вътрешен часовник

година, високосна година, месец, ден, час, минута, секунда

Захранване

батерия SONY LiIon 5200mAh

Защита

IP54

Размери

61 x 93 x 53 mm

Тегло

260 g

Гаранция

36 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG