U4440, Datalogger за T, RH, P и CO2 (0-0,5%)

Каталожен № U4440.
U4440, Datalogger за T, RH, P и CO2 (0-0,5%)
Преносим и стационарен регистратор (datalogger) за едновременно измерване на температура (T, -20~60oC), относителна влажност (RH, 0~100%), атмосферно налягане (P, 600~1100 hPa) и концентрацията на въглероден диоксид (CO2, 0~5000ppm). Измерването се извършва с интегрирани в корпуса сензори. В случай на превишени зададени граници алармите се индицират светлинно (LED) или акустично чрез вграден бипър. Измерените концентрации са записват в енергонезависима електронна памет. Данните могат да бъдат прехвърлени на компютър чрез USB-C интерфейсен кабел. Доставя се със софтуер, USB-C кабел, 1 метър, заводски сертификат за калибриране, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 950,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този модел (U4440) е предназначен да измерва температурата, относителната влажност, температурата на точката на оросяване, атмосферно налягане и концентрацията на CO2 във въздуха от вътрешни сензори. Към логера не могат да бъдат свързани допълнителни сонди или сензори. Характеризира се с опростен и компактен дизайн и сравнително дълъг отговор на измерените количества, в сравнение с модела с външни сонди. Сензорите са разположени под решетката отпред и отстрани на устройството. Устройството е подходящо за измерване на места, където няма бърза промяна в температурата или относителната влажност и няма кондензация на водни пари. Устройството се поставя директно в измереното пространство. Accupack батерията в устройството може да се зарежда.

 

Тъй като вътрешната батерия създава паразитна топлина по време на периода на зареждане, точността на измерването може да бъде повлияна до 1°C. В режим на захранване само с батерията този модел има значително по-кратък живот на работа от моделите без измерване на концентрацията на CO2. Поради тази причина измерването на концентрацията на CO2 не се извършва толкова често, колкото измерването на други променливи. По подразбиране това е 2 минути с възможност за удължаване до 10 минути (опцията е налична в COMET Vision SW).

 

Препоръчваме инсталирането на уреда да позволява движение на въздуха да тече свободно около логера и най-вече от задната страна на електрониката. Когато въздушният поток се движи около логера със скорост 0,5 - 1 m/s специфицираната точност на уреда ще бъде достигната след около 4 часа.

 

Поради ниската защита на IP20, това устройство не е подходящо за прашни или водни зони.

 

Това устройство позволява:

  • измерване и обработка на входни данни, идващи от вътрешни или външни сензори.
  • откриване и регистриране на минимални и максимални стойности
  • показване на измерените стойности на LCD дисплей. Някои функции могат да бъдат контролирани с двата бутона, разположени до дисплея (изключване и включване на устройството, деактивиране на алармената сигнализация, нулиране на максимална стойност)
  • да съхранява автономен хронологичен запис на измерените стойности във вътрешната енергонезависима памет. Стойностите, които трябва да бъдат събрани, могат да бъдат измерени в момента на запис или като средни или min/max стойности, открити по време на интервала на запис. Записването може да се извършва непрекъснато или само по време на аларма. Режимът на запис може също така да бъде настроен по избор като нецикличен (записването спира след запълване на паметта) или като цикличен (при запълване на паметта, най-новите записи се записват върху най-старите).
  • да настроите две граници на алармената сигнализация за всеки измерван параметър. Алармената сигнализация може да бъде реализирана визуално, по желание чрез символ, появяващ се на дисплея или чрез кратко мигане на светодиод, или акустично
  • да комуникирате с компютър чрез USB интерфейс (всички настройки на устройството, изтегляне на записани данни и онлайн наблюдение). За да комуникира, datalogger използва HID USB стандарта, който не изисква вграждане на допълнителни контролери в компютъра.

 

Доставя се със софтуер, USB-C кабел (1 метър), заводски сертификат за калибриране, декларация за съответствие и ръководство за работа.

 

Спецификации

Измервани параметри

Температура (T)

Относителна влажност (RH)

Атмосферно налягане (P)

Въглероден диоксид (CO2)

Изчислявани параметри

Температура на точката на оросяване (Td)

Обхват на измерване

Температура (T): -20 … 60оС

Относителна влажност (RH): 0 … 1100 %

Атмосферно налягане (P): 600 … 100 hPa

Въглероден диоксид (CO2): 0 … 0,5 % (0 … 5000 ppm)

Точност

(T): ±0.4°C

(RH): ±1.8 % RH

(P): ±1.3 hPa at 23°C от 800 до 1100 hPa

(CO2): ±(50ppm +3% от отчетеното) при 25°C и 1013hPa

Резолюция

(T): 0.1°C

(RH): 0.1 % RH

(P): 0,1 hPa

(CO2): 1 ppm

Работна температура

От -20 до +60°C

Вътрешна памет

500000 записа в не-цикличен режим;
350000 записа в цикличен режим

Интервали на записване

Регулируеми от през 10 сек. до през 24 часа

Показване на алармени стойности

Регулируемо от през 1 сек., 10 сек. или 1 мин.

Режими на записване

Не-цикличен: след запълване на паметта записването спира
Цикличен: след запълване на паметта най-новите записи се записват върху най-сторите

Вътрешен часовник

година, високосна година, месец, ден, час, минута, секунда

Захранване

батерия SONY LiIon 5200mAh

Защита

IP54

Размери

61 x 93 x 53 mm

Тегло

250 g

Гаранция

36 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG