USB Radio Receiver, Приемник за безжични логери за стерилизация

Каталожен № TS04RR.
USB Radio Receiver, Приемник за безжични логери за стерилизация
USB приемник за безжични регистратори на данни, като P-Radio (всички версии), S-Radio (всички версии). Включва се към компютър през USB порт. Поддържа се от софтуера SPD. Доставя се заедно с USB интерфейсен кабел.
Цена: 260,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази приемна станция (USB Radio Receiver) е предназначена безжично да комуникира с радио безжични логери за температурен мониторинг на процесите на стерилизация (S-Radio логери) и мониторинг на налягането (P-Radio логери).

 

За работата на безжичната радио опция е необходим специализирания софтуер SPD, който се доставя заедно с USB приемната станция Diskinterface HS

 

Ако използваният от вас логер е безжичен от серията S-Radio (например S-RADIO 20/50/100/150), вие можете да разрешите безжична комуникация (радио трансмисия) между логера и примния компютър чрез съответната опция на софтуера (Radio Only опция). В този случай измерените от логера данни, няма да се записват в неговата памет, а ще се записват само в паметта на компютъра.

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG