W-20, Webster твърдомер за алуминий

Каталожен № W-20.
W-20, Webster твърдомер за алуминий
Преносим тестер за твърдост на Webster за лесно и бързо тестване на листове, тръби и заготовки от алуминий и алуминиеви сплави. Обхват на измерване 0 ~ 20HW. Подходящ за листове с дебелина по-малка от 6 mm и тръби с външен диаметър по-голям или равен на 10 mm. Доставя се в куфарче, заедно със Стандартен блок за твърдост, Сертификат, AC адаптер, AAA батерия и ръководство за работа.
Цена: 1 555,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно тестерите за твърдост на Webster се използват за бързо тестване на твърдостта на алуминиеви сплави и други меки материали. Те са предпочитаните инструменти за изпитване на твърдостта на алуминиевите изделия, като профили, тръби и др.

 

Твърдомерът W-20 е предназначен да се използва за тестване на твърдостта на алуминиеви сплави, тръби, плочи, алуминиеви части и други меки изделия. Тестерът може да ви помогне да определите различните видове алуминий и тяхното състояние на стареене. Тестери за твърдост на Webster са особено подходящи в производството, търговията и складирането – изобщо във всички случаи, когато бързо трябва да бъде тествана дадена партида изделия, единичен алуминиев профил, врата, прозорец, завеса, стена и така нататък.

 

Тестерът за твърдост на Webster е лесен за работа - просто затегнете работната част и след това прочетете стойността за твърдостта директно от скалата на уреда. Тестерът е съвместим със международните стандарти като YS/T420-2000 и ASTM B647-84 (2000).

 

Доставя се в куфарче, заедно със Стандартен блок за твърдост, Сертификат, AC адаптер, AAA батерия и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват на измерване

0 … 20HW

Точност

±0.5HW

Резолюция

0.1HW

Измервани материали

Алуминиеви сплави (1100‐7075 серии)

Диапазон на конверсия на твърдостта

25‐110HRE, 58‐131HV

Размери на тествания обект

Плоски изделия: от 0,4 до 6,0 mm дебелина

Тръби: диаметър >10mm

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG