SC-20, Колориметър за разлика в цветове

Каталожен № SC20.
SC-20, Колориметър за разлика в цветове
Преносим измервател на разликата в цветовия диапазон L: 0 ~ 100, a: -128 ~ 127. Използва се широко за контрол на качеството в пластмасовата и полиграфическата промишленост. Лесен за работа, показва директно разликата в цвета чрез E*ab, L*a*b, CIE_L*a*b и CIE_L*c*h. Може да бъде свързан с компютър, за да се направи проверка чрез софтуер с USB разширителен интерфейс. Доставя се в куфарче, заедно с бял е чер стандарт, USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.
Цена: 525,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този колориметър (цветомер) измерва цвета според стандарта CIELab. Той е лесен за използване и определя стойността на разликата в цветовете на две цветни измервания. Цветометърът предоставя освен стойности за цвят и стойности LCH. Тези стойности ще бъдат аритметично изчислени след всяко измерване на цвета.

 

Измерването на разликата в цвета може да се извърши на всяка гладка и равна повърхност.

 

Измерването на разликата в цветовете е необходимо, докато се сравняват различни проби от материал; дори като част от проверка на входящите стоки на печатни носители или по време на производствения процес във фабрика за лак. За измерване на цвета просто натиснете бутона на CIELab устройство и потребителят получава цялата информация за цвета на дисплея. Изпитващият може да превключва между стойностите на разликата в цвета и абсолютно измерваните стойности на цвета.

 

Измерването на цвета се извършва с помощта на силициев диод. Светлинният източник е енергоспестяващ светодиод. Цветомерът CIELab има звуков сигнал, който предупреждава, когато нивото на батерията е ниско, и следователно гарантира прецизно измерване.

 

Основни характеристики и предимства

  • Лесен за работа – с натискане само на един бутон
  • Широко приложен за контрол на качеството в пластмасовата и полиграфическата промишленост.
  • Показва директно разликата в цвета чрез E*ab, L*a*b, CIE_L*a*b, CIE_L*c*h.
  • Може да бъде свързан с компютър, за да се направи проверка чрез софтуер с USB интерфейс.

 

Доставя се в куфарче, заедно с USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.

 

Спецификации

Точност

<0.2 ΔE*ab

Екран

Δ E*ab, CIE_Lab, ΔLab, CIE_Lch

Тестов обхват

L: 0~100, a: -128~127, b: -128~127

Време за измерване

около 3 sec

Тестов интервал

2 sec

Измервателен отвор

 Ø8 mm

Автоматично изключване

Автоматично след 5 min

Източник на светлина

C

Сензор

Силициев фотодиод

Захранване

DC/5V (1.5A)

2 x 1.5V (AAA) батерии

Работни условия

0~40°C, < 85%RH

Тегло (g)

204 g

Размери (mm)

171x50x49 mm

Видео

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG