MS-H, Влагомер за сено и слама

Каталожен № MS-H.
MS-H, Влагомер за сено и слама
Преносим уред за измерване влага на сено и слама. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Външна сонда с два пробивни електрода с дължина 22 cm и пластмасова дръжка. Лесен за използване. Възможност да измерва 4 типа сено и слама, в т.ч. слама за общо предназначение, гвинейска трева, детелина, сено от сапунена мъст и пшенична слама. Може да се използва също за люцерна, див ръж и много други треви и плевели. Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 350,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Сеното е изсушена трева, събирана, складирана и използвана за животински фураж, предимно за животни от рода на говеда, коне, кози и овце. Сеното се отличава от сламата, която представлява стеблата на културните житни растения, останала след жетвата.

 

Този преносим уред е снабден с външна сонда за измерване на сено и слама. Той има вградени четири калибровки, които позволяват на потребителя да избере най-подходящия режим за измерване на неговия продукт. Измерването се извършва при автоматична температурна компенсация.

 

Калибровки:

 

Код

Вид на продукта

Сd00

Слама / сено - общо

Сd01

Гвинейска трева / детелина

Сd02

Сено от сапунена мъст

Сd03

Пшенична слама

 

Измерването се извършва много лесно: включвате уреда, избирате вида на продукта, поставяте сондите в пробата и отчитате резултата.

 

Основни характеристики и предимства:

  • преносим, компактен и лесен за използване
  • цифровият дисплей с подсветка дава точно и ясно отчитане дори в не добре осветени места
  • спестява време и разходи, като следи сухотата и помага за предотвратяване на влошаване и разпадане, причинено от влага, докато вашите продукти са на съхранение, следователно обработката ще бъде по-удобна и ефективна.
  • влагомерът работи с автоматична температурна компенсация.
  • индикатор за изтощена батерия.
  • ръчно и автоматично изключване.

 

Доставя се в мека транспортна чанта, заедно с батерия и ръководство за работа.

 

Спецификации

Измервани величини

Влага на сено и слама

Калибровки

36 вида продукти

Обхват на измерване

0 … 80%

Резолюция

0,1 %

Точност

±0,5 % n от измерената стойност

Екран

4 знака LCD

Работни условия

Температура: от -10 до 60оС

Относителна влажност: от 5 до 90 % RH

Метод

Електро-резистентен с автоматична компенсация на температурата

Захранване

4x1.5 AAA (UM-4) батерии

Размери

140×65×24 mm (измервател)

370 х 45 х 22 mm (пробивна сонда с дръжка)

Тегло

265 g

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG