BG40, Газ детектор за течове на газ

Каталожен № 3510205068.
BG40, Газ детектор за течове на газ
Преносим газ-детектор на течове на газове. BG40 надеждно открива запалими газове като природен газ, метан, етан, пропан, бутан, хексан, етилен, ацеталдехид, формалдехид, толуен, р-ксилен, ацетон, алкохол, бензен, LPG, амоняк, пара, въглероден оксид, бензин и сероводород. Висока чувствителност (<10 ppm), компактен дизайн, визуална и акустична аларма. Вибриращ сигнал, който нараства с покачване на интензивност на изтичащия газ. Особено подходящ за ежедневна проверка на газови патрони и контейнери за пропан-бутан в дома или на лодката си, газопроводи, фитинги и пр. Доставя се заедно с батерия, зарядно устройство, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно, изтичането на лесно запалими и вредни газове е сред ежедневните рискове, които не бива да се подценяват. Поради това трябва редовно да проверявате газови патрони и контейнери за пропан-бутан в дома или на лодката си, както и на газопроводи, газови станции и пр.

 

Този газ-детектор е предназначен за бързо е лесно откриване на течове на газове, като природен газ, метан, етан и пропан и др. Той притежава висока чувствителност (<10 ppm), компактен дизайн, визуална, акустична и вибрираща аларма. Вибриращият сигнал нараства пропорционално с покачване на интензивността на изтичащия газ.

 

Газ-детекторът е особено подходящ за ежедневна проверка на газови патрони и контейнери за пропан-бутан в дома или на лодката си, газопроводи, фитинги и пр.

 

Благодарение на високата си чувствителност, компактният ръчен измервателен уред BG40 регистрира дори най-малките течове на газ за по-малко от две секунди при ниво на чувствителност <10 ppm. Това показва, че уредът предупреждава дори за незначителни концентрации на газ чрез визуална, акустична и вибрационна аларма. С нарастваща честота звуковият алармен сигнал показва нарастваща интензивност на изтичащия газ.

 

Гъвкавата тръбна сонда с дължина 40 cm позволява откриването и идентифицирането на течове в трудно достъпни и ограничени пространства. Газовият детектор е снабден с LCD дисплей със задно осветяване, на който измерените стойности могат да бъдат прочетени по всяко време бързо и лесно дори при слаба осветеност. Също така е посочена долната граница на експлозия в% (често съкратена като LEL); тя определя минималната концентрация на газ във въздуха, при която е възможна експлозия.

 

BG40 надеждно открива горими газове като природен газ, метан, етан, пропан, бутан, хексан, етилен, ацеталдехид, формалдехид, толуен, р-ксилол, ацетон, алкохол, бензен, амоняк, пара, въглероден окис, бензин и сероводород .

 

Основни характеристики и предимства

 • Устройство за предупреждение за газ и детектор за газ в едно устройство
 • Визуален и звуков алармен сигнал, както и вибрационен сигнал
 • Честота на алармата е пропорционално на концентрацията на газа
 • Голям, лесен за четене дисплей с допълнителен индикатор
 • LCD дисплей с подсветка
 • Автоматично изключване
 • Функционални клавиши Soft-touch
 • 1/4-инчова резба за статив
 • Лесна работа с една ръка
 • Оптимално съотношение цена-качество
 • Полутвърда сонда за гъска врата с дължина 40 см за изследване на трудно достъпни места

 

Доставя се заедно с батерия, зарядно устройство, декларация зъ съответствие и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват на измерване

0 … 10000 ppm

Точност

±50 ppm

Чествителност

< 10 ppm

Време за реакция

2 s

Стандартно калибриране

Спрямо метан

Максимално ниво на алармате

x10:> 1000, X100:> 10 000

Функции

генератор на визуален и звуков сигнал (честота и сила на алармата пропорционални на концентрацията на газ),

аларма за вибрации,

функция за автоматично изключване,

функция за автоматично нулиране

Работни условия

0 до +40°C, 10 до 85% относителна влажност (без конденз)

Условия за съхранение

-10 до +60 ° C

Сонда

Гъвкава, дължина 40 cm

Захранване

Батерия, 3,7V литиева (работа около 8 часа)

Размери

45 x 60 x 220 mm

Тегло

428 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG