ZC10-O3, Газ-анализатор на озон (O3, 0~50ppm)

Каталожен № ZC10-O3.
ZC10-O3, Газ-анализатор на озон (O3, 0~50ppm)
Преносим анализатор на озон във въздуха. Обхват на измерване от 0 до 50 ppm. Подходящ е за откриване на концентрация на газ в различни индустриални и специални среди. 2.6-инчов IPS цветен екран, разделителната способност е 320x240. Превключвайте между ppm и mg/m3. 4. Пробонабиране чрез вътрешна смукателна помпа. Функция за съхранение на данни (до 16000 групи данни), исторически данни могат да се преглеждат на екрана и да се изтеглят чрез USB. Едновременно измерване на температура и влажност. Захранване с акумулаторна батерия. Доставя се в куфарче, заедно с USB зарядно устройство, интерфейсен кабел и ръководство за работа.
Цена: 1 540,00 лв.без ДД
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим ръчен детектор на озон използва електронен химически сензор и технология за микроконтролер. Подходящ е за откриване на концентрация на газ в различни индустриални и специални среди.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Ръчният озонов детектор има предимствата на бързата скорост на реакция, високата точност на измерване, добра стабилност и повторяемост, със съхранение на данни, експортиране на данни, функции за тестване на температурата и влажността на околната среда, което го прави водещ уред в своя клас.
  • Използване на нов полупроводников nm процес с ултраниска мощност 32 битов микропроцесор.
  • 2.6-инчов IPS цветен екран и разделителната способност 320x240.
  • Лесно превключвайте между ppm и mg/m3
  • Функция за съхранение на данни (могат да се съхраняват 16000 групи данни), исторически данни могат да се преглеждат на екрана и да се изтеглят чрез USB.
  • Функции за измерване на температура и влажност. Може да се открият стойностите на температурата и влажността на газа в полето или тръбопровода.
  • Вградена силна въздушна помпа, може да работи в среда с отрицателно налягане.
  • Функции на защита от пренапрежение, защита от претоварване, устойчивост на статични, електромагнитни смущения и др.
  • Вградена 4000mA акумулаторна литиево-йонна батерия с изключително дълго време в режим на готовност.

 

Области на приложение:

Детекторът се използва широко в петролната, химическата промишленост, опазването на околната среда, металургията, рафинирането, биохимичната медицина, селското стопанство, контрола на пожари, археологията и други индустрии и места.

 

Обхват на доставката:

Доставя се в куфарче, заедно с USB зарядно устройство, интерфейсен кабел и ръководство за работа..

 

Спецификации

Измервани параметри

Концентрация на озон (О3) във въздуха

Температура и влажност на въздуха

Пробонабиране

Вътрешна смукателна помпа

Обхват на измерване

Озон: 0 … 50 ppm

Температура: -40 … 120оС

Влажност: 0 … 100 RH

Резолюция

Озон: 0.01ppm

Точност

Озон: ≤±3%

Екран

IPS цветен

Аларми

звукова и светлинна аларма;

Работно налягане

-30Kpa ~ 200Kpa

Захранване

Батерия, 4000mA литий-йонна, акумулаторна

Размери

165×80×30mm mm

Тегло

500 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG