MIC500S-O2, Онлайн O2 газ-анализатор (0-25%)

Каталожен № MIC500S-O2.
MIC500S-O2, Онлайн O2 газ-анализатор (0-25%)
Стационарен онлайн газ анализатор за кислород (O2) във въздуха. Обхват на измерване от 0 до 25% об. Използва се за непрекъснато онлайн наблюдение на концентрациите на кислород. Потребителски настройки на долно и горно алармено ниво. Звукова и светлинна алармена сигнализация. Аналогов изход 4-20 mA за лесно интегриране в система за управление, за да осигури предупреждения и да позволи контрол на високи нива в работната среда. Цветен 1,7-инчов екран. Доставя се заедно със захранващ 24V адаптер и ръководство за работа.
Цена: 1 270,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този стационарен газ анализатор е предназначен за непрекъснато 24 часово онлайн наблюдение на концентрациите на кислород във въздуха. Стационарното устройството може да работи самостоятелно или да се включи към система за управления чрез своя 4-20 mA аналогов изход.

 

Газ-анализаторът е лесен за инсталиране и калибриране. Уредът е снабден със здрава, трайна и устойчива на експлозия кутия, което го прави подходящ за използване на различни опасни места и корозивни среди, той е устойчив на износване.

 

Основни характеристики и предимства

  • Бърза и ефективна функция за измерване на концентрацията на кислород във въздуха
  • Може да се използва в рамките на 24 часа непрекъснато онлайн наблюдение.
  • Възможност за показване на резултатите от измерването в различни мерни единици, като ppm, mg/m3, Vol%, LEL%, ppb, mg/l.
  • Цветен 1,7-инчов екран с висока разделителна способност, показва концентрацията в реално време и състоянието на алармата.
  • Трипроводен 4 ~ 20mA стандартен сигнал и стандартна шина RS485 (modbus-RTU).
  • Множество режими на аларми и състояния на алармите с многопосочна и триизмерна индикация. Изход за релеен превключвател, аларма за звук и светлина (опция за конфигурация) и визуална аларма на дисплея. Видовете аларми включват: аларма за концентрация и аларма за повреда. Множество настройки на режима на аларма: ниска аларма, висока аларма, интервална аларма и среднопретеглена аларма
  • Функция за възстановяване на данни; в случай на неправилна работа е възможно да се избере частично или пълно възстановяване.
  • 24V DC стабилно захранващо напрежение.

 

Доставя се заедно със захранващ 24V адаптер и ръководство за работа.

 

Спецификации

Измервани газове

Концентрация на кислород във въздуха

Приложение

нефтохимически и химически производства, фармацевтични индустрия, опазване на околната среда, разпределение на горивни газове, и т.н.

Обхват на измерване

0 ~ 25 % Vol

Резолюция

0,01% Vol

Максимум допустима грешка

≤ ±3% (от целия обхват)

Линейност: ≤ ± 2%

Време за реакция

T90≤30 секунди / Време за възстановяване: ≤30 секунди

Изходящ сигнал

4 ~ 20mA

Работни условия

Температура: -40 ℃ ~ + 70 ℃, влажност: ≤10 ~ 95% RH

Екран

1,7-инчов цветен екран с висока разделителна способност

Захранване

Импулсното захранване на 24V, 2.1A

Режим на измерване

Фиксиран тип инсталиране, дифузионния тип измерване;

Алармен режим

Потребителски избираем

Свързващи кабели

трижилен екраниращ кабел 4 ~ 20mA,

Степен на защита

IP65

Взривозащитен тип

Тип потискане на експлозията

Взривозащитена марка

Ex d IIC T6 Gb

Размери

230×152×90mm(L×H×W)

230×210×90mm(L×H×W)I с аларма

Тегло

1,8 kg

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG