MS104K-NO2L, Газ-анализатор за азотен диоксид (NO2, 0~100ppm)

Каталожен № MS104K-NO2L.
MS104K-NO2L, Газ-анализатор за азотен диоксид (NO2, 0~100ppm)
Преносим дифузионен анализатор за азотен диоксид (NO2). Обхват на измерване по избор 0-20ppm, 0-50ppm или 0-100ppm. Отговаря на установените норми и прагове за нивата (концентрациите) на азотен диоксид в атмосферния въздух. Резултатите от измерването се показват в реално време на 2.31-инчов цветен екран с висока разделителна способност. Възможност за настройка на аларми. Функция за съхранение на данни с капацитет 100000 записи с възможност за прехвърляне на компютър през USB интерфейс. Възможност за показване на екрана на графики в реално време, за да се проследят тенденциите за концентрацията на газа през определен период от време. Доставя се в твърда кутия, заедно с USB зарядно устройство, кабела за данни, щипка за колан и ръководство работа.
Цена: 1 035,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим газ-анализатор е предназначен да измерва концентрацията на азотен диоксид (NO2). Измерването става по дифузионен начин. Обхватът на измерване зависи от избрания сензор и може да бъде, както следва:

  • 0-20 ppm,
  • 0-50 ppm или
  • 0-100 ppm

 

Резултатите от измерването могат да се показват в различни мерни единици (ppm, mg/m3, Vol%, LEL%, PPHM, ppb, mg/l) на 2,31-инчов цветен екран с висока разделителна способност.

 

Измерванията отговарят на изискванията на установените норми и прагове за нивата (концентрациите) на азотен диоксид в атмосферния въздух.

 

Газ-детекторът позволява настройка на аларми и притежава функция за съхранение на данни с капацитет 100000 записи с възможност за прехвърляне на компютър през USB интерфейс.

 

Възможност за графики в реално време, за да се проследят тенденциите за промяна на концентрациите газа през определен период от време.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Различни режими на аларма и състояния на алармата с многопосочна и триизмерна индикация. Включва аларма за звук и светлина. Видовете аларми включват: аларма за концентрация, аларма за ниско напрежение на батерията и аларма за повреда. Множество настройки на режима на аларма: ниска аларма, висока аларма, интервална аларма и среднопретеглена аларма
  • Записване на дневник – възможност за създаване на записи (дневници) за калибриране, регистрационните дневници, хронологията на неизправностите, решенията за противодействие при повреда, напомнянето за експлоатационен живот на сензора и функцията на напомнянето за времето на следващото калибриране.
  • Функция за възстановяване на данни; в случай на неправилна работа е възможно да се избере възстановяване на фабричните настройки.
  • Функция за разпознаване на неработоспособност: автоматично разпознаване и предотвратяване на неправилно функциониране при калибриране на концентрацията, което е възможно да се избегне лошото представяне, което може да бъде причинено от човешки фактори.

 

Доставя се в твърда кутия, заедно с избрания газ-сензор, ръководство работа, USB зарядно устройство, кабел за данни и щипка за колан.

Спецификации

Измервани параметри

азотен диоксид (NO2)

Обхват на измерване

Зависи от избрания сензор:

0 … 20 ppm

0 … 50 ppm

0 … 100 ppm

Тип на сензора

Електрохимичен

Начин на измерване

Дифузионно

Време за реакция

T90<30s

Екран

2.31-inch цветен

Аларми

звукова и светлинна аларма;

Захранване

Батерия, DC3.7V, 3000mA акумулаторна

Работни условия

-40℃ ~ + 70℃ / ≤10 ~ 95% RH

Размери

130×68×34mm

Тегло

200g

Защита

IP65

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG