ARM-216, Измервател на отражение (криптометър)

Каталожен № ARM-216.
ARM-216, Измервател на отражение (криптометър)
Преносим уред за измерване степента на прозрачност на покритията, лакове, безири, пластмасовите изделия, органичните продукти и др. подобни. Обхват на измерване 0~100. Възможност за отчитане на отражателната способност на твърдата повърхност, като стерео филмов екран и др. Намира широко приложение за тестване на покрития с пигменти, мастила, пластмаси, бои, кожи, филмови прожекционни материали и други. Доставя се в куфарче, заедно с две стандартни платки (бяла и черна), две тестващи платки (бяла и черна), захранващ адаптер, кърпа за почистване на оптиката, батерии и ръководство за работа.
Цена: 475,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този измервателят на отражението може да измерва не само степента на прозрачност на покритията, но и отражателната способност на твърди повърхности, например като стерео филмов екран.

Той се използва широко в индустриите, които произвеждат / използват покрития, пигменти, мастила, пластмаси, печатници, бояджийски работилници, производители на кожа, текстил, филмови прожекционни материали и други индустрии, където се изисква управление на качеството.

 

Основни характеристики и предимства

  • отговаря на международните стандарти на ISO 3906-1980 (E), ISO 3905, ISO 2814 и националните стандарти на GB/T 13452.3-92, GB 9270-88, GB 5211.17-88.
  • Доставя се заедно с две стандартни платка (черна и бяла) и две тестова платка (черна и бяла).
  • Данните на дисплея са право пропорционални на отразената светлина.
  • Спектралната чувствителност на инструмента е приблизително равна на произведението на Sc (λ) и y (λ).

 

Доставя се в куфарче, заедно с две стандартни платки (бяла и черна), две тестващи платки (бяла и черна), захранващ адаптер, кърпа за почистване на оптиката, батерии и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват на измерване

0~100

Резолюция

0.1

Точност

±1

Повторяемост

0.3

Измервана повърхност

7x14mm (елипса)

Работни условия

Температура: 0~40°C

Влажност: <85%

Захранване

3.7V литиева батерия

Размери

141x45x79mm

Тегло

310 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG