VP-BTA, Датчик за напрежение (10V)

Каталожен № VP-BTA.
VP-BTA, Датчик за напрежение (10V)
Биполярен датчик за изследване на потенциалната разлика във вериги на постоянен и променлив ток. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от – 10V до +10V. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 3, LabQuest Mini, Go!Link.
Цена: 35,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този датчик отчита потенциалната разлика между червения кабел и земята. Той може да се използва за измерване на потенциала в DC или AC вериги. Може също така да се разгледа диференциално напрежение. Няколко датчика за напрежение могат да бъдат свързани към верига без използването на общ зазимен терминал.

 

Датчикът за напрежение изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Интерфейсът и софтуерът се продават отделно.

 

Съвместими интерфейси са LabQuest 3, LabQuest Mini и Go! Link.

 

Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор и ръководство за работа

 

Спецификация:

Входящо напрежение: ± 10 V

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG