LQ3-CH-DX, Стандартен пакет по химия с LabQuest3

Каталожен № LQ3-CH-DX.
LQ3-CH-DX, Стандартен пакет по химия с LabQuest3
Стандартен пакет по химия, който включва две температурни сонди, рН сензор, сензор за налягане на газове, датчик за напрежение, сонда за проводимост на разтвори, колориметър, брояч на капки и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Комплектът е предназначен главно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 755,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този пакет е предназначен за провеждане на експерименти по химия за общообразователни училища, профилирани училища и колежи.

 

Комплектът съдържа следните сензори:

LabQuest 3, Мощен самостоятелен интерфейс за всички сензори на Vernier

Сонда за температура (2бр.)

Go Direct® pH Сензор

Go Direct® Газ-сензор за налягане

Датчик за напрежение

Go Direct® Сонда за проводимост на разтвори

Колориметър

Брояч на капки

 

Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на

  • Приложението LabQuest App, което е вградено в LabQuest 3. Приложението LabQuest App позволява лесно и бързо получаване на графики в реално време на експериментални данни и последващ интуитивен анализ.
  • LabQuest Viewer за Windows® и macOS® - LabQuest Viewer ви позволява да прожектирате екрана на LabQuest 3 или да наблюдавате дистанционно работата на вашите ученици и студенти.
  • Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS® - Безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.

 

Учебници и помагала

Допълнително може да бъде закупен учебникът по химия на Верние (Chemistry with Vernier). Продава се отделно, 110,00 лв. без ДДС. Химията с Верние е основната книга по химия за гимназиални и колежански курсове. Химията има повече от 36 експеримента в областта на термохимията, газовите закони, киселинно-алкалните реакции, равновесието, електрохимията, електролитите, състоянията на веществото и др. Включени са експерименти за сензор за налягане на газа, сонда за температура, рН сензор, сонда за проводимост, колориметър и сонда за напрежение.

 

Ако преподавате в по-напреднали курсове или колежанска химия, трябва да помислите и за по-напреднала химия, например:

  • Разширена химия с Vernier (Advanced Chemistry with Vernier, Цена 110,00 лв. без ДДС). Advanced Chemistry with Vernier съдържа 35 експеримента, подходящи за упражнения по обща химия в колежа и допълнение към изследвания на химията.
  • Изследване на химията чрез запитване (Investigating Chemistry through Inquiry, Цена 110,00 лв. без ДДС). Тази книга съдържа 25 експеримента, базирани на разследване, по теми като термохимия, киселини и основи, стехиометрия, химическа кинетика и свойства на разтворите.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG