GDP-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали

Каталожен № GDP-CHMA-SV.
GDP-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали
Пакет по химия за напреднали, който включва безжични сонди и сензори за температура, рН, налягане на газове, напрежение, проводимост на разтвори, брояч на капки, система за постоянен ток, ORP и спектрофотометър. Предназначен е основно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 3 290,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този пакет е предназначен за провеждане на експерименти по химия за общообразователни училища, профилирани училища и колежи.

 

Комплектът съдържа следните сензори, сонди и детектори:

Go Direct® Температурна сонда

Go Direct® pH Сензор

Go Direct® Газ-сензор за налягане

Go Direct® Сонда за напрежение

Go Direct® Сонда за проводимост на разтвори

Go Direct® Брояч на капки

Go Direct® Система с постоянен ток

Go Direct® ORP Сензор

Go Direct® SpectroVis® Plus Спектрофотометър

 

Софтуер

Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.

Учебници и помагала

Допълнително може да бъде закупен учебникът по химия на Верние (Chemistry with Vernier). Продава се отделно, 110,00 лв. без ДДС. Химията с Верние е основната книга по химия за гимназиални и колежански курсове. Химията има повече от 36 експеримента в областта на термохимията, газовите закони, киселинно-алкалните реакции, равновесието, електрохимията, електролитите, състоянията на веществото и др. Включени са експерименти за сензор за налягане на газа, сонда за температура, рН сензор, сонда за проводимост, колориметър и сонда за напрежение.

 

Ако преподавате в по-напреднали курсове или колежанска химия, трябва да помислите и за по-напреднала химия, например:

  • Разширена химия с Vernier (Advanced Chemistry with Vernier, Цена 110,00 лв. без ДДС). Advanced Chemistry with Vernier съдържа 35 експеримента, подходящи за упражнения по обща химия в колежа и допълнение към изследвания на химията.
  • Изследване на химията чрез запитване (Investigating Chemistry through Inquiry, Цена 110,00 лв. без ДДС). Тази книга съдържа 25 експеримента, базирани на разследване, по теми като термохимия, киселини и основи, стехиометрия, химическа кинетика и свойства на разтворите.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG