LQ3-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали с LabQuest3

Каталожен № LQ3-CHMA-SV.
LQ3-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали с LabQuest3
Пакет по химия за напреднали, който включва температурна сонда, рН сензор, сензор за налягане на газове, датчик за напрежение, сонда за проводимост на разтвори, брояч на капки, система за постоянен ток, ORP сензор, спектроофотометър и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Комплектът е предназначен главно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 3 085,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този пакет е предназначен за провеждане на задълбочени експерименти по химия за общообразователни училища, профилирани училища и колежи.

 

Комплектът съдържа следните сензори:

LabQuest 3, Мощен самостоятелен интерфейс за всички сензори на Vernier

Сонда за температура

Go Direct® pH Сензор

Go Direct® Газ-сензор за налягане

Датчик за напрежение

Go Direct® Сонда за проводимост на разтвори

Брояч на капки

Система за постоянен ток

ORP Сензор

Go Direct® SpectroVis® Plus Спектрофотометър

 

Софтуер

Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на

- Приложението LabQuest App, което е вградено в LabQuest 3. Приложението LabQuest App позволява лесно и бързо получаване на графики в реално време на експериментални данни и последващ интуитивен анализ.

LabQuest Viewer за Windows® и macOS® - LabQuest Viewer ви позволява да прожектирате екрана на LabQuest 3 или да наблюдавате дистанционно работата на вашите ученици и студенти.

- Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS® - Безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.

 

Учебници и помагала

Допълнително може да бъде закупен учебникът по химия на Верние (Chemistry with Vernier). Продава се отделно, 110,00 лв. без ДДС. Химията с Верние е основната книга по химия за гимназиални и колежански курсове. Химията има повече от 36 експеримента в областта на термохимията, газовите закони, киселинно-алкалните реакции, равновесието, електрохимията, електролитите, състоянията на веществото и др. Включени са експерименти за сензор за налягане на газа, сонда за температура, рН сензор, сонда за проводимост, колориметър и сонда за напрежение.

 

Ако преподавате в по-напреднали курсове или колежанска химия, трябва да помислите и за по-напреднала химия, например:

  • Разширена химия с Vernier (Advanced Chemistry with Vernier, Цена 110,00 лв. без ДДС). Advanced Chemistry with Vernier съдържа 35 експеримента, подходящи за упражнения по обща химия в колежа и допълнение към изследвания на химията.
  • Изследване на химията чрез запитване (Investigating Chemistry through Inquiry, Цена 110,00 лв. без ДДС). Тази книга съдържа 25 експеримента, базирани на разследване, по теми като термохимия, киселини и основи, стехиометрия, химическа кинетика и свойства на разтворите.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG