MD-BTD, Детектор за движение

Каталожен № MD-BTD.
MD-BTD, Детектор за движение
Детекторът на движение се използва за измерване на положение, скорост и ускорение на движещи се обекти. Детекторът използва ултразвук за измерване на позицията на количка, топки, хора и други предмети. Измерва обекти на разстояние от 15 cm до 6 m. Въртящата се глава позволява гъвкавост при настройката на експеримента. Доставя се заедно с цифров сензорен кабел и ръководство за работа.
Цена: 245,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този детекторът на движение се използва за събиране на данни за положението, скоростта и ускорението на движещите се обекти. С него могат да се изучават различни движения с детектора на движение, включително:

  • Отчитане на движението на разхождащ се обект
  • Експерименти с динамични колички, движещи се по писта
  • Експерименти с обекти в просто хармонично движение, например тяло, окачена на пружина
  • Движения на махало
  • Предмети, изпуснати или хвърлени нагоре
  • Подскачащ обект

 

Детекторът на движение използва ултразвук за измерване на позицията на движещите се обекти.

 

За работа с детектора на движение е необходим един от следните интерфейси LabQuest Mini, LabQuest® 3 или LabQuest Stream, заедно с един от следните софтуери Graphical Analysis App, Logger Pro или Logger Lite.

 

Експерименти

  • Начално училище (7 експеримента)
  • Средно училище (17 експеримента)
  • Гимназия (59 експеримента)
  • Колеж (31 експеримента)

 

Доставя се заедно с цифров сензорен кабел и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват: 0,15 до 6 m

Разделителна способност: 1 мм

Видео

Видео1

Видео2

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG