DFS-BTA, Сензор за сила с двоен обхват

Каталожен № DFS-BTA.
DFS-BTA, Сензор за сила с двоен обхват
Сензор за сила с двоен обхват. Може да се използва в голямо разнообразие от експерименти, включително изследване на триене, просто хармонично движение, удар при сблъсъци или центростремителна сила. Двата диапазона позволяват да се измерва сили от 0,01 нютона и до 50 нютона.
Цена: 300,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този датчик за сила има общо предназначение за измерване на бутащи и дърпащи сили. Двата диапазона позволяват да се измерва сили от 0,01 нютона и до 50 нютона.

 

Сензорът за сила може да се използва в голямо разнообразие от експерименти, включително изследване на триене, просто хармонично движение, удар при сблъсъци или центростремителна сила.

 

Приложения

  • Като заместител на ръчна пружинна везна
  • Монтиран хоризонтално на динамична количка за изследване на сблъсъци
  • Монтиран на пръстеновидна стойка за измерване на силите във вертикална посока
  • Събирайте данни от два датчика за сила едновременно, за да изучавате Третия закон на Нютон

 

За работа с детектора на движение е необходим един от следните интерфейси LabQuest Mini, LabQuest® 3 или LabQuest Stream, заедно с един от следните софтуери Graphical Analysis App, Logger Pro или Logger Lite.

 

Експерименти

  • Начално училище (4 експеримента)
  • Средно училище (12 експеримента)
  • Гимназия (31 експеримента)
  • Колеж (19 експеримента)

 

Доставя се заедно с Кука, Броня, Найлонов палец винт, Прът за аксесоари и Ръководство за работа.

 

Спецификации

± 10 N Разделителна способност на обхвата: 0,01 N

± 50 N Разделителна способност на обхвата: 0,05 N

Видео

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG