VPG-BTD, Photogate

Каталожен № VPG-BTD.
VPG-BTD, Photogate
Сензор за изучаване на свободно падане, търкаляне на обекти, сблъсъци и махала. Фотовратата позволява изключително точно определяне на времето на събитията в рамките на експерименти по физика, за изучаване на свободно падане, сблъсъци на въздушни коловози, скорост на търкалящ се обект и др. Доставя се заедно с интерфейсен кабел, прът за аксесоари и ръководство за работа.
Цена: 135,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този сензор позволява изключително точно де се определя времето на събитията в рамките на голяма група експерименти по физика, в т.ч. изучаване на свободно падане, сблъсъци на въздушни коловози, периоди на махало, скорост на търкалящ се обект. Vernier Photogate включва пръчка за аксесоари за монтиране на пръстеновидна стойка.

 

Сензорът има входен порт, така че множество порти могат да бъдат свързани в конфигурация на верига на маргаритки с до четири порта, които отиват към един интерфейсен канал.

 

Режимът на лазерната порта изисква добавянето на обикновен лазер за писалка, който се насочва към лазерния порт. Лазерът може да е на известно разстояние от портата, така че да можете да измервате скоростта на по-големи обекти като ракета, модел автомобил или дори истински автомобил

 

Доставя се заедно с интерфейсен кабел, прът за аксесоари и ръководство за работа.

Спецификации

Необходима мощност: 5 VDC при 40 mA

Инфрачервен източник: Пик при 880 nm

Размери: 75 мм ширина на портата

Изходът е висок и светодиодът е изключен за отблокирана порта

Изходът е нисък и светодиодът свети за блокирана порта

Греда приблизително на 9 mm от края на рамената на портата

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG