GDP-BIO-ST, Начален пакет по биология

Каталожен № GDP-BIO-ST.
GDP-BIO-ST, Начален пакет по биология
Начален пакет по биология, който включва безжични датчици за Температура, Сърдечен ритъм, Налягане и Сензор за CO2. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 1 370,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този пакет е предназначен за провеждане на експерименти по химия за общообразователни училища, профилирани училища и колежи.

 

Комплектът съдържа следните сензори:

Go Direct® Температурна сонда

Go Wireless® Безжичен сензор за сърдечен ритъм

Go Direct® Безжичен сензор за налягане и аксесоари

Go Direct® Безжичен сензор за налягане

 

Софтуер

Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.

Учебници и помагала

Допълнително може да бъде закупен учебникът по биология на Верние Biology with Vernier (BWV, продава се отделно, Цена 135,00 лв. без ДДС). Тази книга разглежда основите на общия курс по биология в гимназия или колеж с 31 експеримента, които включват клетъчно дишане, фотосинтеза, дифузия на мембраната, осмоза, човешка физиология, транспирация, ферментация и др. Разделът с информация за инструктора, включен за всеки експеримент, съдържа съвети за успешно завършване, информация за приготвяне на реагенти и примерни данни.

 

Ако преподавате в по-напреднали курсове по биология, трябва да помислите и за по-напреднала експериментална биология, например:

  • Разширена биология с Vernier (Advanced Biology with Vernier, BIO-A, продава се отделно, Цена 135,00 лв. без ДДС) . Книгата съдържа експерименти, подходящи за напреднали курсове по биология в гимназията и колеж по биология. Тази лабораторна книга предоставя инструкции за събиране на данни само с Logger Pro® 3 и LabQuest® App.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG