M10016-1, Разтвор за почистване на електроди

Каталожен № M10016.
M10016-1, Разтвор за почистване на електроди
Разтвори за почистване на рН и ORP електроди. Сашета по 20 ml. Доставят се в сашета по 20 mL.
Цена: 2,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Биоевибул ЕООД предлага широка гама от разтвори за калибриране, поддръжка и почистване. Използването на стандартни разтвори за калибриране и почистване е от основно значение за правилното използване на електродите и за получаване на най-точни и възпроизводими резултати.

 

Разтворите се предлагат в алуминиеви сашета по 20 ml. Сашетата са запечатани срещу светлина и въздух и са идеални за измиване на място. Работата с тях е много лесна – отваряте сашето, поставяте електрода в него и извършвате измиването.

 

При желание може да бъдат доставени разтвори в бутилки по 230 ml. Тези разтвори се препоръчват за лабораторни приложения.

 

Информация за поръчка:

 

Кат. №

Описание

Цена, лв.
без ДДС

M10016-1

Разтвор за почистване на електроди
(1 бр. саше от 20 ml)

2,00 лв.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG