GLTL, Комплект за измерване на адхезия

Каталожен № GLTL 3PCS.
GLTL, Комплект за измерване на адхезия
Комплект от ножове за оценка на адхезията на лаково бояджийски покрития върху различни материали, като метали, дърво и др. Три сменяеми остриета със стандартна дължина на зъбите от 1 mm, 2 mm и 3 mm. Доставят се в куфарче заедно с лупа, прозрачна тест лента, четка за почистване и ръководство за работа.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този комплект от ножове е предназначен за оценка на адхезията на лаково бояджийски покрития върху различни материали, като метали, дърво и др. Сменяемите остриета са три броя и имат стандартна дължина на зъбите от 1 mm, 2 mm и 3 mm.

 

Измерването става като се следва следната стандартна процедура:

Пробата, която трябва да се изпитва се поставя върху маса. С помощта на ножа и едно от остриетата, като се използва равномерна сила върху покритието (боята, лака) се правят нарези по дължина и по ширина. След това повърхността на пробата се почиства внимателно с четка. След като нарезите са почистени, с помощта на лупа се прави визуална оценка за степента на адхезията на покритието върху основата. При необходимост може да се направи и огледален отпечатък, като се използва прозрачна скоч лентата, която внимателно се залепва върху нарезите, отлепва и съхранява за по-нататъшна оценка. Степента на адхезия се оценява визуално със съответните стандарти.

Обхват на доставката

1 · 3 бр. остриета за нож (1mm, 2mm и 3mm)

2 · лента (19mm * 32.9m),

3 · лупа,

4 · ключ,

5 · четка

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG