ZLT811-H2S, Газ анализатор за сероводород (H2S, 0~100ppm)

Каталожен № ZLT811-H2S.
ZLT811-H2S, Газ анализатор за сероводород (H2S, 0~100ppm)
Преносим газ анализатор на сероводород (H2S) във въздуха. Обхват на измерване от 0 до 100 ppm. Ниска аларма при 10 ppm и висока аларма при 35 ppm. Осигурявайки защита срещу токсични концентрации чрез непрекъснато наблюдение и показване на концентрациите на газа. Доставя се заедно със зарядно устройство, USB кабел, защитеен капак и ръководство за работа.
Цена: 395,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим мини газ детектор е предназначен да измерва концентрацията на сероводород (H2S) във въздуха в границите от 0 до 100 ppm.

 

Уредът използва усъвършенствана чип технология, вграден микрокомпютър и висококачествен усъвършенстван газов сензор с отлична чувствителност и повторяемост.

 

Газ-анализаторът е с 50% по-лек от конкурентните инструменти и неговия корпус е изработен от високоякостен пластмасов материал с добра сеизмична устойчивост, прахоустойчивост, водоустойчивост и взривозащита.

 

Звукова и светлинна аларма: когато се установи, че концентрацията на H2S газ е по-висока от зададената алармена стойност, детекторът ще излъчи съобщението „Моля, обърнете внимание, че концентрацията на H2S газ надвишава безопасните нива“ и ще продължи да симулира звук, светлина и вибрации едновременно. Когато концентрациите на газа паднат под аларменото ниво, състоянията на алармите за звук, светлина и вибрации изчезват.

 

Детекторът се използва широко в петролната и химическата промишленост, опазването на околната среда, металургията, рафинирането, биохимичната медицина, селското стопанство, при контрола на пожара, археологията и други индустрии и места, които изискват безопасно откриване на токсични и вредни газове, включително предотвратяване на експлозия. Уредът може ефективно да прогнозира концентрацията на опасния газ, за да гарантира, че безопасността и живота на персонала не е застрашена и производственото оборудване не е повредено.

 

След като детекторът задейства алармата и след като концентрацията на „алармения“ газ се възстановява до нормалния праг, детекторът ще запази текущата информация за алармата във вътрешното си хранилище. Потребителят може да разгледа записаните алармени състояния като използва менюто за аларми.

 

Основни характеристики и предимства

  • Голям LCD дисплей, лесен за четене
  • Меню на китайски и английски език
  • Мулти режим: ниска и висока аларма, повреден сензор, слаба батерия, автоматично изключване
  • Ниска аларма при 10 ppm и висока аларма при 35 ppm
  • Пълна функция за самопроверка и потвърждаване на целостта на сензора, батерията и веригата; звуково и визуална аларма
  • Възможност за записване и разглеждане на алармените състояния
  • Възможност за настройка на алармените нива

 

Доставя се заедно със зарядно устройство, USB кабел, защитеен капак и ръководство за работа.

 

Спецификации

Измервани параметри

Сероводород H2S във въздуха

Обхват на измерване

0 … 100 ppm

Алармени нива

Ниска аларма: 10 ppm

Висока аларма: 35 ppm

Резолюция

1 ppm

Прецизност

≤ ±5% от цялата скала

Време за реакция

Т <30s

Екран

LCD, реално отчитане и състояние

Аларми

Звук – светлинна – вибрации

Работни условия

От -20оС до 50оС / <95% RH без конденз

EX Защита

ExibIIBT3Gb

Батерия

Време за зареждане: 4-6 часа

Време за работа: над 10 часа

Живот на сензорите

2 години

Защита

IP 65

Размери

140 х 73 х 32 mm

Тегло

300 g

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG