ZLT811-CO, Газ-анализатор за въглероден оксид (CO, 0~1000) ppm)

Каталожен № ZLT811-CO-1000.
ZLT811-CO, Газ-анализатор за въглероден оксид (CO, 0~1000) ppm)
Преносим дифузионен анализатор на въглероден оксид (CO) във въздуха. Обхват на измерване от 0 до 1000 ppm. Резултатът от измерването се показва в реално време на LCD екран. Звукова, светлинна и вибрационна аларма. Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с USB зарядно устройство и ръководство работа.
Цена: 525,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим газ-анализатор е предназначен да измерва концентрацията на въглероден монооксид (CO) във въздуха. Измерването става по дифузионен начин (без всмукателна помпа) с вътрешен електрохимичен сензор в границите от 0 до 1000 ppm.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Усъвършенствана технология с интегрална схема, вграден микрокомпютърен контрол, висококачествен усъвършенстван вътрешен газов сензор, с отлична чувствителност и повторяемост.
  • Голям LCD дисплей, лесен за четене
  • Меню на английски
  • Мулти алармен режим: Аларма за ниска и висока стойност, аларма за неизправност на сензора, аларма за ниска батерия, аларма за автоматично изключване
  • Пълно-функционално само-тестване, което проверява целостта на сензора, батерията и алармите (звукова, визуална и вибрации)
  • Малък, лек и здрав - осигурява високо ниво на защита навсякъде, където е необходимо.
  • Кутията на уреда е изработена от инжекционна пластмаса с висока якост, с добра сеизмична устойчивост, прахоустойчивост и водоустойчивост.

 

Области на приложение

Анализаторът се използва широко в петролната и химическата промишленост, опазването на околната среда, металургията, рафинирането, биохимичната медицина, селското стопанство, контрол на пожари, археологията и на всякъде, където се нуждаят от откриване на токсични, вредни и експлозивни газове. Детекторът може ефективно да предскаже опасни нива на измервания газ, за да гарантира, че безопасността на персонала не е застрашена.

 

Обхват на доставката:

Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с USB зарядно устройство и ръководство работа.

 

Спецификации

Измервани параметри

Концентрация на въглероден оксид (ЪД) във въздуха

Начин на измерване

Дифузионно

Тип на сензора

Електрохимичен

Обхват на измерване

0 … 1000 ppm

Резолюция

1 ppm

Време за реакция

T90 ≤30 sec

Точност

±3%FS

Повторяемост

3%

Работни условия

-30℃ ~ +70℃ / 10-95%RH

Екран

LCD

Аларми

звукова и светлинна аларма:

  • ниско алармено ниво: 50 ppm
  • високо алармено ниво: 150 ppm

Защита

IP65

Захранване

Батерия, DC3.7V, 2500 mA акумулаторна

Размери

130×68×34mm

Тегло

120 g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG