LT45, Луксметър за LED светлина

Каталожен № LT45.
LT45, Луксметър за LED светлина
Преносим уред за измерване интензитета на осветяването с бяла, червена, жълта, зелена, синя и морава светлина. Обхватът на измерване е до 400000 Lux (40000 Fc). Автоматична смяна на обхватите, автоматично изключване, функция HOLD (задържане на показанията на дисплея), функция MIN/MAX/СРЕД, корекция на косинуса и цвета, индикатор за превишаване на обхвата, индикатор за изтощена батерия, вътрешна памет. Доставя се в калъф заедно с батерии и инструкции.
Цена: 710,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този инструмент се доставят напълно тестван и калибриран за незабавно започване на работа. Той се използва за наблюдение и оптимизиране на нивото на осветеност на околната среда в сгради, училища и офиси. Моделът LT45 измерва бяла и цветна LED светлина.

 

LT45 също може да изчисли светлинният интензитет (CD) като използва разстоянието до източника на светлина, зададени от потребителя в метри или футове. Уредът има вътрешна памет за съхраняване на до 99 показания.

 

Основни характеристики и предимства:

  • автоматична смяна на обхватите
  • автоматично изключване
  • функция HOLD (задържане на показанията на дисплея)
  • функция MIN/MAX/СРЕД
  • корекция на косинуса и цвета
  • вътрешна памет за 99 измервания
  • индикатор за превишаване на обхвата
  • индикатор за изтощена батерия

 

Приложенията включват: складове, фабрики, офис сгради, ресторанти, училища, библиотеки, болници, фото/видео студиа, паркинги, музеи, художествени галерии, стадиони, сграда

 

Спецификации

Тип измервател

луксметър

Тип на използвания дисплей

LCD (4000)

Дискретизация

2,5x/s

Измервателен обхват

400 / 4k / 40k / 400klx

40 / 400 / 4k / 40kFc

Точност на измерването

3%

Резолюция

0,01Fc, 0,1lx

Източник на захранване

1 батерия 9V

Памет

За 99 измервания

Размери

130 x 55 x 38 mm

Маса

250g

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG