W7710, WiFi Логер за T, RH и P

Каталожен № W7710
W7710, WiFi Логер за T, RH и P
Измервател и регистратор с WiFi интерфейс. Измерва температура (-30 ~ +60°C), влажност (0 ~ 95%) и атмосферно налягане (700 ~ 1100 hPa). Комуникацията със сензора се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най -краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал.
Цена: 805,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Това WiFi устройство е предназначено да измерва:

 • температура (-30 ~ +60°C),
 • влажност (0 ~ 95%),
 • атмосферно налягане (700 ~ 1100 hPa) и

 

Комуникацията със сензора се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най -краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея.

 

Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал.

 

Основното предимство на сензорите с WiFi интерфейс е простотата на разполагане на места, където WiFi инфраструктурата вече е налична. Просто поставете сензора на желаното място и го свържете към WiFi мрежата. WiFi сензорът, съвместно с COMET Cloud, предлага цялостно решение за наблюдение и аларма, без да е необходимо сървърно решение от страна на потребителя. Ако е необходимо обаче, сензорът може да бъде свързан и към системи на трети страни, или чрез използване на Modbus TCP протокол, или чрез изпращане на JSON данни към http сървър. Сензорът позволява да се предоставят стойности чрез XML и JSON, като се използват и HTTP GET заявки.

 

Устройството поддържа два WiFi режима. AP режим, който е предназначен за първоначално предоставяне в WiFi мрежа и клиентски режим. Клиентският режим се използва, когато устройството е свързано към инфраструктурна точка за достъп. Когато клиентският SSID е празен, устройството автоматично се превключва в режим AP. Новозакупеното устройство има празен SSID. Устройството поддържа до четири WiFi клиента (компютър, мобилен телефон), когато е в режим AP. Ако е необходимо, устройството може да бъде превключено ръчно от клиентски режим в режим на достъп чрез клавиатура.

 

Когато устройството се превключи в режим AP с бутони и няма друга комуникация с WiFi сензор, устройството се превключва автоматично в клиентски режим автоматично след 10 минути.

 

Устройството е оборудвано с USB-C конектор, който се използва за захранване на устройството. Същият конектор може да се използва за конфигуриране на устройството, ако е необходимо.

 

Благодарение на тези уникални функции, WiFi сензорът ще намери приложения и широк спектър от области на приложение.

 

Доставя се заедно със заводски сертификат за калибриране и ръководство за работа.

 

Спецификации

Измервани параметри

 • Температура (T)
 • Относителна влажност (RH)
 • Атмосферно налягане (P)

Обхват на измерване

 • Температура: (-30 ~ +60°C)
 • Влажност: (0 ~ 95%),
 • атмосферно налягане: (700 ~ 1100 hPa) и

Точност

 • температура: ±0,4°C
 • влажност: ±1,8% RH от 0 до 90% при 23°C
 • атмосферно налягане: ±1,3 hPa при 23°C

Резолюция

 • температура: 0,1°C
 • влажност: 0,1%
 • атмосферно налягане: 0,1 hPa

Интервал на измерване

През 1 s

Интервалът на изпращане до COMET Cloud

от през 5 минути до през 12 часа

Работна температура

От -30 до +60°C

Степен на защита

IP30

Комуникационни протоколи

HTTP (S), SMTP, ModbusTCP, HTTP POST, HTTP GET (JSON, XML)

Алармена сигнализация

електронна поща, акустична, LED

Честота на радио секцията

2,4 GHz; макс. мощност на предаване:

18 dBm; стандарт: IEEE 802.11 b/g/n

Захранване

5,0 до 5,4 VDC; консумация 150 mA (макс. 500 mA);

USB-C конектор

Размери

156 x 93 x 32 мм

Тегло

прибл. 125 гр.

Гаранция

3 години

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG